tuskun Witam, zna ktoś aplikacje umozliwiajaca sterowanie prezentacja PowerPoint?? I moze jeszcze przydajaca sie na przyklad przy ogladaniu filmow?? Nie chodzi mi o aplikacje wykozystujace Wifi, raczej mysle o gluetooth. Jezeli bede gdzies prezentowal jakis material, raczej nie bede tam mial dostepu do sieci. Wolal bym miec mozliwosc uzywania telefonu jako pilota wszedzie. Na starsze eriksony i inne telefony byly takie aplikacje. pzd
tuskun czemu? nie da sie przez bluetooth w G1 sterowac kompem? czy chodzi Ci o to ze nikt jeszcze tego nie napisal? zawsze mozna napisac, gdyby nie moje lenistwo, sam bym to zrobil 😉
lucek Jeśli użyjesz deweloperskiego ROM'u to pewnie i by się udało. Na oficjalnych BT nie działa jak trzeba.
tuskun w dodatku mam taka zachcianke, zeby sterowal prezentacja za pomoca guzikow glosnosci + i -, przy wylaczonym ekranie (oszczedzanie baterii), moze sprobuje, ale narazie musze sie zmusic do pisania pracy 😉 pozdrawiam
lucek Oszczędź sobie pracy. Kup jakiegoś SE, tam są aplikacje do sterowania prezentacjami, multimediami i pulpitem. 😉
cojapacze Ewentualnie Gmote tam masz symulacje myszki, kwestia wprawy i bedziesz mogl miec zdalna-myszke.