@@Kakkei bardziej chodziło mi o ten błąd w twrp, o którym pisałeś.
Spoko, skoro wszystko działa to :cheers:
Coś popsułeś [emoji14]
Kolega w wątku poniżej wgrywał twrp. Zobacz co i jak. Jakaś godzinę temu sobie to ogarnął.
MT7-TL10 / Tapatalk
Jakiego wątku? Czy jest tam coś o moim problemie?
wejdź do działu g620s i zobaczysz. nie dam Ci linka, bo jestem na telefonie. tam kolega wgrał twrp - od tego musisz zacząć skoro nie możesz w swoje twrp wejść.
@up
Nie wgram TWRP bo telefon gaśnie po pojawieniu się Pingwina, ktory zastąpił logo Play i przez to integracja z komputerem chyba nie jest możliwa.
@@Kakkei możesz wejść do trybu fastboot? power i vol-
albo do trybu recovery: power i vol+
@@mobopx
Kojarzysz może czy to jest oryginalny system od huawei ? http://consumer.huawei.com/pl/support/products/downloads/g620s-l01-pl.htm
Chciałbym do niego wrócić, bo cyanogenmod 12 za dużo baterii pożera, a backup tamtego systemu straciłem.
@@Kakkei nie mam bladego pojęcia, ale jest na stronie producenta więc raczej podrobiony nie jest 🙂
Czyli mam tylko wgrać to co jest pod tym linkiem?
a czego mam vipe zrobić wtedy?
@@Kakkei jak pobierzesz zipa to w środku będzie instrukcja. Ten system to jest Lollipop czy KitKat?
KitKat, ale nie wiem, którego zipa wybrać XD
@@Kakkei oba i poprubujesz. Ja też tego nie wiem [emoji14] najlepiej ten, który miałeś przed zabawą z cyanogenem. O ile pamiętasz [emoji14]
ten drugi to rom plusa ja od dawna mam rom 6.01 fusion xosp +ResurrectionRemix v3.0
@@papiko71 Rozumiem, że masz oryginalny soft od Huaweia G620S? Ten fabryczny? Jeśli tak to podzielisz się backupem systemu, bym sam mógł sobie go wgrać. ;-;
nie mam bacupu bo uzywam androida 6.0.1
Posiada ktoś i mógł by zreuploadowac ten baseband?
Tel ma botfloopa no i bez tego chyba nie rusę z instalacją czegoś innego a wszytskie linki jakie znalazłem wygasły 🙁