Skocz do zawartości
lucasso1993

RECOVERY [RECOVERY][G3][Wszystkie warianty] TeamWin Recovery Project 3.0.0

    Rekomendowane odpowiedzi

    dadi11

    @@waldemark70, @@dev14, pobierzcie jeszcze raz najnowszy obraz, wgrajcie i spróbujcie zrobić backup. ograniczyłem maksymalną prędkość cpu, do mniejszych, stabilnych wartości, także teraz temperatura nie przekracza 80C i wszystko powinno być ok. dajcie znać

    • Lubię to! 1

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dev14

    Pobrane i sprawdzone. Backup zrobiło lecz temp. i tak za wysoka. Dochodziło do 94 stopni momentami w temp. pokojowej ok.26 stopni. Na wersji 2.8 temp. ani razu nie przekroczy 80. Temperatury w okolicach 90 stopni są dla mnie nie do zaakceptowania.

    Nie zam się na tworzeniu apek czy twrp ale jak jest możliwość to czy nie można przenieść termala z 2.8 ?

    Edit. Sprawdziłem właśnie na 2.8 i temp. nie przekroczyła 75

    Edytowane przez dev14

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Z nowym obrazem backup z kompresją przebiega prawidłowo.

    Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

    Edytowane przez waldemark70

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    ZysuPL

    To jak panowie z tym TWRP 3.0 i instalacjami aroma? Coś się zmieniło? Warto przejść na 3.0?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    marek.m73
    Napisano (edytowane)

    @@ZysuPL <ciach> mam najnowszą wersje po polsku i obsługuje arome.
    <ciach>


    Wysłane z G3 + Fulmics 4.2

    Edytowane przez DoNaTeLo
    Usunąłem zbędną część po przeniesieniu do odpowiedniego wątku.
    • Lubię to! 1

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Czemu jak wgrałem TWRP od dadi i chcę je uruchomić, to mam Secure Boot Error :|

    //

    Ok, wgrałem KitKata (10o) i TWRP odpalił :)

    Edytowane przez PanRatio

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dadi11

    nowe obrazy recovery do pobrania :)

    • Lubię to! 3

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    tygeli

    Przed wgraniem nowego romu zawsze robie kopie obecnego ze wszystkimi moimi aplikacjami i ustawieniami na karcie zewnętrznej.Po wykonaniu Full Wipe okazuje sie że nie ma folderu TWRP z kopią systemu na karcie zewnętrznej a wszystkie inne moje pliki są.Miał ktoś taką przypadłość? i czy jest na to jakaś rada? .Mam wgrane najnowsze TWRP 3.0.z polską wersją.Zdarzyło mi się to już dwa razy, więc to chyba nie przypadek.

    Edytowane przez tygeli

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    srbastek

    Co poprawili?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x