blotto istnieje i jest standardowo w SDK. za duzo jednak nie zobaczysz, bo oczywiscie niektore opcje nie dzialaja. no i bedzie to tylko czysty android, bez dodatkow od producentow tel. w dziale tutoriale bedziesz mial instrukcje co i jak
Grzesieq94 Zawsze też możesz sobie wgrać na pendrive Androida i odpalić z bootowalnego pendrive. Jest tylko w j. angielskim chyba ale wszystko działa mniejwiecej. Jedynie co nie trybi to bateria i te sprawy bo to jest już pod dany telefon ;]
piotrpo No i nie ma marketu, co mocno utrudnia wykorzystanie emulatora do celów rozrywkowo - poznawczych.
Szwed A może ktoś podać linka do takiego emulatora bo szukałem takiego i nie mogłem znaleźć EDIT:// Pobrałem SDK ale jak instaluje to mam taki błąd
blotto tak jak jest napisane, zaznacz w settingsach opcje laczenia sie przez http i sprobuj jeszcze raz emulator powinien byc w folderze tools
blotto przeczytaj dokladnie instrukcje na android.com w dziale dev. emulator uruchamia sie z wiersza polecen, z parametrami, po wczesniejszym skonfigurowaniu wirtualnego urzadzenia. chyba ze teraz w najnowszym SDK dali jakies prekonfigurowane. nie wiem bo dawno sie nim nie bawilem...
Grzesieq94 daj start -> uruchom -> cmd ->ok tam przeciągnij emulator. exe i napisze Ci jak to masz otworzyć... Wcześniej musisz wejść w samo SDK i zdefiniowac nowe urządzenie czego mi się do teraz nie udało zrobić
Szwed I nie da się włączyć jest błąd: No search paths found in this AVD's configuration. Weird, the AVD's confing.ini file is malformed. Try re-creating it.
blotto sprobuj skasowac AVD i stworzyc jeszcze raz, z prosta nazwa i dla pewnosci mozesz uzyc przelacznika -p do podania sciezki gdzie ma byc stworzone AVD. najlepiej podaj jakas prosta sciezke np -p c:\sdk\avd bo pewnie w tym jest problem
Szwed A w jakim folderze jest ten plik bo szukałem go wyszukiwarką w tym folderze gdzie mam sdk i nie ma confinga
Szwed To może podaj mi link do tego sdk co ty masz bo może mam jakiś inny. Bo u mnie żadnego confinga nie ma, ani żadnego pliku .ini