Krzysiec Jak dzwonię do kogoś to w momencie odebrania rozmowy nasz tel wibruje,czy da się to wyłączyć? niestety nie ... ale moim zdaniem jesto to bardzo przydatna funkcja ... Gdyz ona informuje ns O ZESTAWIENIU połączenia ... Ile razy zdarza sie ze jest hałas i nie słychac czy juz aby połączylismy sie z rozmowca czy jeszcze nie ... A tak to wibracja nas o tym poinformuje ... Kolejna zaleta ... nie trzeba trzymac telefonu przy samym uchu w trakcie wbeirania numeru (najwieksza emisja fal radiowych) mozna telefon oddalic od głowy a jak poczujemy wibracje tzn ze nasz rozmowca jest juz po druiej stronie gotowy do rozmowy 😉 Wiem ze pytałes o mozliwosc wyłączenia i odpowiedz brzmi: NIE DA SIE. Ale pomyslalem ze warto rozwinac temat w swietle korzysci jakie to za soba ciagnie 🙂 Pozdrawiam.
franmo A czy jest możliwość włączenia tej (jak wyjaśnił kolega wyżej) bardzo przydatnej opcji w I5700 SPICA ? //Krzysiec: O to zapytaj gdzies w dziale SAMSUNGa. Prędzej Ci pomogą - gdyż tutaj sprawa tyczy sie HTC Magic.
komran Jak nie można wyłączyć. Mam CM 5.0.8 i mam w ustawienia>Ustawienia połączeń>Vibrate on answer. Jak to wyłączę to wtedy nie wibruje jak ktoś odbierze. Nie wiem może w romie który posiadasz tego nie ma. Nie napisałeś jaki masz rom i jakie radio i spl. Moim zdaniem też bardzo przydatna opcja.
Krzysiec Jak nie można wyłączyć. Mam CM 5.0.8 i mam w ustawienia>Ustawienia połączeń>Vibrate on answer. Jak to wyłączę to wtedy nie wibruje jak ktoś odbierze. Nie wiem może w romie który posiadasz tego nie ma. Nie napisałeś jaki masz rom i jakie radio i spl. Moim zdaniem też bardzo przydatna opcja. No tak sie składa ze w 1.5 + SENSE takiej opcji nie ma ...