witam serdecznie wszystkich.
posiadam telefon HTC ERA G2
przeszukałem forum i nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie , a mianowicie:
dlaczego jak wchodzę na stronę MySpace to nie mogę słuchać muzyki (odtwarzacz nie działa-wogóle się nie wyświetla)? czy muszę coś doinstalować? BARDZO PROSZĘ O POMOC.
mam jeszcze jeden problem odnośnie YouTube. jeżeli wchodzę do YouTube poprzez jakiś link np: z filmem to nie otwiera mi sie ten film, wyskakuje jedynie strona YouTube i pisze ze wczytuje filmy ale nic się nie dziej , mogę czekać i czekać i nic z tego nie będzie. natomiast jak wchodzę przez stronę YouTube i wybieram obojętnie jaki film to mi go otwiera. w czym tkwi przyczyna? bardzo proszę o pomoc
---------- Post dołączono o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------
nikt nie maił takich problemów z MySpace i YouTube na swoich telefonach Era G2? nadmienię jeszcze ze nie mam zrootowanego telefonu. czy może to jest przyczyną? Najbardziej zależy mi na MySpace bo nie mogę posłuchać utworów wykonawców. cały czas w miejscu odtwarzacza mam białą plansze z przekreślonym kółkiem. proszę pomóżcie