Witam Szanowne Towarzystwo 馃檪
Szuka艂em telefonu z dotykowym ekranem (dotykowym, nie przyciskanym, a Galaxy pono膰 ten warunek spe艂nia), z WiFi, GPS oraz systemem operacyjnym i w miar臋 zno艣n膮 cen膮. I tak kt贸rego艣 dnia poszukiwa艅 natrafi艂em na Samsuga Galaxy i7500... Wyda艂 si臋 ca艂kiem w porz膮dku, wyczyta艂em, i偶 ma Androida (pochlebne opinie) i zacz膮艂em si臋 zag艂臋bia膰 w temat. Wszystko 艂adnie i pi臋knie dop贸ty dop贸ki nie natrafi艂em na to forum... :zakrecony:
Du偶o czyta艂em, tematy przewertowa艂em,
i w zwi膮zku z internetem si臋 ze strachu zesra艂em
馃槈
Zag艂臋biaj膮c si臋 w temat, pojawi艂 si臋 program APNdroid,co mnie uspokoi艂o... ale ta blokada MMS - mo偶e z pi臋膰 przez ostatni rok wys艂a艂em, ale mimo wszystko. Kto艣 poleca艂 inny program, kt贸ry tez blokuje samowolk臋 umo偶liwiaj膮c MMS'owanie (馃槈), ale zapomnia艂em jak si臋 nazywa i nie mog臋 znale藕膰.
Ja przede wszystkim chc臋 korzysta膰 z internetu za pomoc膮 WI-FI (mam w domu, mam na uczelni, ca艂e centrum mej mie艣ciny te偶 ma darmowy, wi臋c mog臋 sobie siedzie膰 na 艂aweczce w lecie, je艣膰 bakaliowe i surfowa膰). Nie chc臋 艂膮czy膰 si臋 za pomoc膮 operatora, bo IMO 藕dzieraj膮 jak za zbo偶e.
Nie mia艂em telefonu z system nigdy, nigdy nie by艂em kom贸rkomaniakiem... c贸偶 ja mia艂:
- LG Shine
- K700i
- Siemens SL45i
- SE T10 馃槂
Teraz pojawia si臋 pytanie zawarte w temacie: czy Androida ogarn臋? Tzn. ogarn膮膰 pewnie i by si臋 uda艂o, lecz nie chc臋 po艣wi臋ca膰 kom贸rce 3 godzin 偶ycia na dob臋 i nawet nie potrafi膰 napisa膰 sms'a... mam nadziej臋, 偶e zrozumieli艣cie moje obawy.
Pozdrowienia Kamraci!