pejotl 4 #41 Napisano 15 Czerwiec 2016 @@bxx3 Ale to jest jakaś stara wersja zegara i w dodatku nie działa. Motywu nie zmieniałem więc to też nie tego wina. Dzięki za chęci. @@CrazyMadness08 Dzięki, na przyszłość się przyda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pczepnik 227 #42 Napisano 18 Sierpień 2016 (edytowane) Sierpniowa aktualizacja dodana, wątek zaktualizowany. Edytowane 18 Sierpień 2016 przez pczepnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pejotl 4 #43 Napisano 18 Sierpień 2016 Czy ktoś z Was po najnowszej aktualizacji ma problemy z tym romem. Mnie się nagle telefon zacina, chwilę stoi i restart. Myślałem że to może kwestia nowego kernela Despair ale po zmianie na wcześniejszy dobrze działający już podczas pierwszego uruchomiania i "aktualizacji aplikacji .. z ..." również pojawiają się zacięcia i restart. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pczepnik 227 #44 Napisano 18 Sierpień 2016 Robiłeś clean flash czy dirty ? Spróbuj od nowa na czysto. Vendora aktualizowałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pejotl 4 #45 Napisano 18 Sierpień 2016 Od lutego robię dirty i wszystko było ok. Vendor oczywiście zainstalowany. Clean to zawsze ostateczność, bo wszystko od nowa trzeba. Chciałem najpierw zapytać czy to ogólny problem czy tylko u mnie. W wątku na xda widzę, że ludzie też mają problemy po sierpniowej aktualizacji ale akurat nie takie jak ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pczepnik 227 #46 Napisano 18 Sierpień 2016 Nie używam chromy już jakiś czas więc się nie wypowiem ze 100% pewnością, jednak co jakiś czas należy zrobić clean flash. Też miałem cyrki kiedyś z innymi romami, które teoretycznie clean flasha nie wymagały. Zrób backup w twrp, clean flash i zobacz czy nadal błąd występuje. Jeżeli nie to masz odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pejotl 4 #47 Napisano 18 Sierpień 2016 Przywrócę sobie backup twrp z wersją lipcową Chrome i zobaczę co się będzie działo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach