Magnum44pl 67 #391 Napisano 22 Sierpnia 2016 Mnie również to irytuje. Może szykują się do wydania CM 14? Deweloper odpowiedzialny z naszego LG napisał, że nie wyda snapshota dopóki nie znajdzie problemu soft bricku przy wgrywaniu z KK... Więc chyba nie doczekamy się stabilnego CM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piskorfa 925 #392 Napisano 22 Sierpnia 2016 Snapshot nie powinien zawierać błędów, a przynajmniej tych, o których wiadomo, więc chyba to zrozumiała sytuacja. Nightly jest aż tak beznadziejne? Brakuje Wam czegoś, to się przerzućcie na coś budowanego w oparciu o CM, np. RR, AICP ... Przecież G3 to wygrzany sprzęt sprzed kilku lat, więc nowinek sprzętowych tu sie już raczej nie uświadczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZjemCiKolege 27 #393 Napisano 22 Sierpnia 2016 @piskorfa Jednak wolę się na aosp caf przesiąść :] co jednak fajnie działa i zawiera wszelkie poprawki od qualcomm a np deweloperzy s3 tego nie mają od samego początku istnienia :] exynosa :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magnum44pl 67 #394 Napisano 30 Września 2016 Czy obecne wydania nightly maja juz rozwiązany problem z drainem usług Google? Bo jak ostatni raz testowałem, to każdy build miał z tym problem. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paloc89 26 #395 Napisano 3 Października 2016 Mam build z 01.10 i nie mam żadnych drainow apek googla nie mam.Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dszymek 3005 #396 Napisano 3 Października 2016 Panowie co pomaga na zlikwidowanie w tym romie "hasha" przy zasiegu? dodam ze probowalem zainstalowac supersu i zaktualizowac biblioteki ale sie nie udalo. Pamietam ze gdzies na innym romie to pomoglo, ale nie tym razem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paloc89 26 #397 Napisano 4 Października 2016 Hash się pojawia jak używany jest aktualnie root jak się nie myleWysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magnum44pl 67 #398 Napisano 4 Października 2016 Owszem, jak jakaś aplikacja korzysta z prawa roota, to wtedy wyświetla się hash Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magnum44pl 67 #399 Napisano 9 Października 2016 Ktoś mi może powiedzieć o co chodzi, bo ja już głupieje... Ciągle mam problem z drainem wynikającym z aktywnym nadajnikiem i nie mam pojęcia jak to rozwiązać... Robiłem pełny wipe, wgrałem nawet modem 21c z tematu od CM, gappsy to pico, wszystko najnowsze (build z 8.10.2016) wgrywane na czysto... Jakieś rady? Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paloc89 26 #400 Napisano 9 Października 2016 Moje rozwiązanie było takie, że przesiadłem się na ASOP 7.0. I skończyły się drainy baterii CM pożera baterię na wszystko możliwe co napotka po drodze, ja po pełnym naładowaniu baterii, po dwóch godzinach korzystania z telefonu (fejsy, insta, chrom, itd) musiałem znowu podłączać do ładowarki. Najlepsze jest to, że np odłączyłem od ładowania, sprawidzilem co chciałem, baterii zostało np 95%, wyłączamy teł na 9h kiedy jestem w pracy, uruchamiam tel po tych 9h, baterii jest 90% i uwaga, zaczyna spadać w pół godziny do jakiś 50%. Musiał nadrobić niestety te godziny ....Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach