Bedzie działac. Tylko co moze pomóc wgranie standardowego recovery po zainstalowaniu tematu wymagającego roota? Przeciez ten soft staje się i tak juz "zmodyfikowany" i jako taki moze spowodowac utratę gwarancji. Wiadomo, serwisanci raczej nie bawią sie w Sherlocka Holmesa, ale czasem moze sie trafic nadgorliwy..
Dlatego jesli masz juz tego buufa, to nie zmieniaj recovery. Ewentualnie, w razie czego mozesz mozesz odinem wgrac XXIJ1.
m32 - jak wgranie standardowego recovery moze przywrócic cały soft? Jesli taka by była mozliwosc, nie byłoby na forum dziesiatek postów o soft XXIH9 (nie IH8, tego nie było w playu)
ja tego nie wymyslilem - bo mam to gdzies, ale ....
mysle, ze to ma sens, choc czesciowy - bo nie sa sledczymi (serwisanci) i raczej w ustawienia uwalonego fonka nie wejda - bo ba tym polega bricked - wiec uruchomia recovery i zobacza to czego sie spodziewaja - a nie modyfikacji galaxo.
---------- Post dołączono o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------
Bedzie działac. Tylko co moze pomóc wgranie standardowego recovery po zainstalowaniu tematu wymagającego roota? Przeciez ten soft staje się i tak juz "zmodyfikowany" i jako taki moze spowodowac utratę gwarancji. Wiadomo, serwisanci raczej nie bawią sie w Sherlocka Holmesa, ale czasem moze sie trafic nadgorliwy..
Dlatego jesli masz juz tego buufa, to nie zmieniaj recovery. Ewentualnie, w razie czego mozesz mozesz odinem wgrac XXIJ1.
m32 - jak wgranie standardowego recovery moze przywrócic cały soft? Jesli taka by była mozliwosc, nie byłoby na forum dziesiatek postów o soft XXIH9 (nie IH8, tego nie było w playu)
🙂 ludzie sie raczej zabezpieczych chca, wydali kilkaset PLN, a w alternatywie maja nastepne kilkaset po zle wgranych poprawkach i to ich boli - rozumiem
moje galaxy to przezylo juz kilkakrotnie - ale zawsze dalo sie uruchomic w fastboot - bez tego to raczej uwalony fonek - nie wiem jak to ma sie do wgrania poprawek (firmware) do melfasa, lecz sadze, ze jezeli juz tam ktos dochodzi to wie jak wrocic - jak nie wie 🙂)) to ma fajny kawalek elektroniki do niczego nie przydatny