Witam. Czy może mi ktoś z forumowiczów podpowiedzieć, w jaki sposób moge przerwac aktualizację oprogramowania do samsunga galaxy grand prime (sm-g 531f)? Czy w ogóle jest taka możliwość? Miałam wyłączone kilka rzeczy (gry, pocztę i jeszczecoś ale nie pamietam) raczej takich których nie uzywałam i nie były mi potrzebne. Chyba też niechcący usunęłam/wyłączyła "coś" związanego z "galaxy". W każdym razie "weszła" mi opcja aktualizacji, i zaczeło się aktualizowanie. Od samego rana od godziny 9,30 aktualizuje się (wchodzi logo samsunga i strona startowa - przemiennie). Telefon jest w tym momencie zablokowany Nie mogę go odblokować jak pokazuje się strona startowa ponieważ pokazuje się ona na moment, Nie mogę również wyłączyć telefonu bo klawisz nie reaguje. Nie pomogło również wyjęcie i ponowne włożenie baterii. Co mogę zrobić, Bardzo proszę o pomoc, jak przerwać ten proces. Czy mam czekac aż się wszystko samo poustawia/zaktualizuje (?) czy jest jakas inna opcja. Telefon cały czas pokazuje na przemian wchodzące logo "samsung" i stronę startową. Przepraszam za chaotyczny post, ale nie wiem co robić i boję się że telefon się może zepsuć. Jest w połowie dosyć ciepły