lyczko Dostałem dziś ulotki do swojego salonu od przedstawiciela HTC i bardzo podoba mi się pierwsza strona tychże ulotek. Ciekawe czy M$ zaoferuje takie telefony jak na zdjęciu:P (dla niewtajemniczonych powiem, że na zdjęciu widzimy przerobione modele telefonów Toshiby, Nokii i Samsunga)
yasiex mi to wyglada na nokie e71, chodzi o to ze sie pobawili w photoshopie i wprasowali screeny z WM do tych fonow?
lyczko mi to wyglada na nokie e71, chodzi o to ze sie pobawili w photoshopie i wprasowali screeny z WM do tych fonow? a także z lekka poprzerabiali klawisze
Rad-X Ten w srodku to bardziej na jakies BlackBerry wyglada. EDIT: Google wyrzucilo na pierwszym wyniku inny telefon. Rzeczywiscie wszystkie telefony zostaly "zretuszowane" 🙂
Szyms W sumie wklejenie screenów z Windowsa 6.5 jeszcze nie jest złe. Ale słuchawki i logo przyprawiają o skurcz przepony 😃
raven_raven Czy to na pewno robota Microsoftu? A może to salon takie "profesjonalne" ulotki zaoferował 😃? Sytuacja śmieszna 🙂.
martin73 a tak w ogole co WM robi na forum androida moze jakies ulotki z tel. na androidzie a moze jakas wiadomosc o aktualizacji do nowych wersji andka ???? 😉