Arocky Witam, posiadam HTC Magic i zrobiłem wczoraj update do nowszej wersji Androida. Wszystko jest super oprócz aplikacji Android Market. Po jej włączeniu wyświetla się okno z warunkami korzystania z usługi Android Market, która nieustannie się ładuje, nie mogę nic zaakceptować tylko mogę odrzucić - pomocy bez Marketu jak bez ręki.
Krzysiec oficjalny? to do serwisu spokojnie ... Arocky, najpierw sproboj w Ustawienia -> Aplikacje-> Zarządzaj aplikacjami - odszukaj Usługa Market i tam Wyczysc pamięc podreczną itp ... Jesli to nie pomoze ... to jeszcze poczekamy ... Moze ktos jeszcze miał podobny problem. Jesli jednak po tych zabiegach nic sie nie zmieni to niestety wgrywajac oficjalny update wgrałes sobie PerfectSPL tym samym zamykajac droge na jakiekowliek modyfikacje ... wiec z naszej strony nikt Ci nie pomoze bo nie ma dostepu do Twojego telefonu.
kangoor123 Witam! Miałem to samo. Zapewne uruchomiłeś Market z działającym WiFi. Wystarczy wyłączyć WiFi. Skonfigurować Internet zgodnie z wytycznymi Orange (jeśli jesteś w Orange) Działa.