Szyms Zainspirowany postem rammiro w temacie o qr-codach znalazłem wg. mnie bardzo użyteczny dodatek - ignorowanie forów. Po co to komu? Otóż wiele osób przegląda forum przez opcję Nowe Posty. Zwykle też każdy z nas posiada jeden telefon, i nie potrzebuje informacji do innych. Otwierając te wyniki wyszukiwania (przykład) posiadacz g1 jest zalany informacjami o romach do Galaxy i problemach z Motorolą Droid. A póki system prefiksów się nie rozwinie, to czemu by sobie nie schować reszty for? Link do dodatku: http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=132279
Szyms Zainstalowane. Teraz napiszcie jak to działa i się sprawuje. :] Wygląda na to że działa 😃 Problem jest tylko z zaznaczaniem pod Operą, trzeba przesuwać listę forów do blokady klawiaturą, bo pasek nie działa. Ale to taka jednorazowa niedogodność, można się przyzwyczaić.
itzeq Może jestem głupi ale nie wiem jak to działa 😛 Możecie mi wyjaśnić gdzie sobie mogę zaznaczyć interesujące mnie fora?:krzeslem:
Bo-s Forum po zmianach, link nie działa Przesuwasz na dół, na dole zaznaczasz działy, które Cię nie interesują i tyle.
rammiro Jak umiałem tak spolszczyłem. ---------- Post dołączono o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Wyłączyłem możliwość wykluczenia działów: Kategoria główna, Android, Konkursy oraz Portal & Forum - Sugestie & Problemy. Jeśli ktoś jest przeciwko i ma dobre argumenty to niech pisze.
mzl Zainstalowane. Teraz napiszcie jak to działa i się sprawuje. :] U mnie nie działa. Zaznaczam od HTC Magic do końca w dół (z Shiftem), zapisuję. Widzę niechciane fora. Wchodzę ponownie w ustawienia i zaznaczone są tematy od HTC Magic do Samsung I8520 (Beam/Halo). Jest jakieś ograniczenie ilości ignorowanych for? Interesują mnie tylko tematy dotyczące HTC Dream. Jak to zrobić?
Viteq Mam problem podobny jak kolega powyżej... czy bym chciał czy nie nie mogę ukryć nic od sony erricsona w dół.
Rad-X Nareszcie moglem usunac dluga liste postow/ dzialow ktore mnie kompletnie nie interesowaly. To jest swietny dodatek
Bo-s Zauważyłem, że nie mogę zaznaczyć więcej niż 69 działów do ignorowania. Gdy zaznaczę więcej to i tak pozostaje zaznaczone tylko pierwsze 69 działów.
Viteq Jak zaznaczysz główne to ci ignoruje wszystko w środku (np. zaznaczysz HTC Legend i ci wszystkie wewnętrzne działy znikają) ja w ten sposób sobie wszystko ładnie ustawiłem. Na stronie głównej widzę tylko to co chcę. Mam jednak problem z nowymi postami, bo mi pokazuje wszystkie... ciągle widzę jakieś samsungi galaxy itd które mnie nie bardzo interesują i które pozaznaczałem do ukrycia :/
Bo-s Mi właśnie chodzi o nowe posty, głównej nie przeglądam. Poradziłem sobie tymczasowo w ten sposób, że głównych nie zaznaczałem a tylko te poddziały w których są posty. Pominąłem też jakieś pierdoły, gdzie prawie nic nowego się nie dzieje. Dzięki temu mogę zaznaczyć więcej działów, a za to na głównej mam widoczne prawie wszystkie działy, które są opisane jako puste 😉
Bo-s Zauważyłem, że nie mogę zignorować for dotyczących LG GT540 (Optimus) - nie ma ich na liście. Mógłbym prosić o naprawienie? 🙂