janekm91 Witam, mam pewien dylemat. Póki co jestem posiadaczem Htc Magic za którego dałem 1000zł jakieś 5 miesięcy temu. Teraz mam okazję wymienić go na Motorolę Milestone z Play'a dopłacając 450zł. Nie wiem czy opłaca się wymieniać ten telefon z powodu bootloadera... (zależy mi na możliwości kupowania płatnych aplikacji w Markecie) Co mi doradzicie? Zostać przy Htc Magic czy jednak zamienić się na Milestone?? a:\\
sado1 Roota na Milestone da się zrobić ale nie wiem czy na 2.1 który na pewno jest już wgrany na tych playowskich Motorolach. Bootloader ci do Market Enablera chyba niepotrzebny?
janekm91 W takim razie chyba wymienie sobie Magic'a na Milestone. Dzięki za szybką odpowiedz... a:P EDIT: A tak w ogóle to trudno zrobić roota na Milestone??
seba41680 Czy zauważyliście jakieś opóżnienia w działaniu przeglądarki internetowej na milestone? Pytam bo na pokazowych filmikach troche cięło... A u was jak to jest? I czy to spowolnienie może być spowodowane dużą ilością aplikacji?
Skoor Ja zwolnien nie przyuwazylem, wszystko chodzi plynnie. Swoja droga, mam podkreconego proca praktyczne od momentu kupienia wiec nie wiem jak chodzi na domyslnych ustawieniach... Sent from my Milestone using Tapatalk
isaak Roota łatwiej wgrać niż w Magic'u, poza tym bedzie, android 2.2 i w bardzo prosty sposob, podkreca sie procesor-aplikacja prosto z market, warto doplacic choćby dla niesamowitego ekranu. Jedyne czego może brakować po przesiadce, to kuleczki ale można przywyknąć.