3mk folie ochronne 105 #1051 Napisano 16 Maja 2018 15 godzin temu, szymibtw napisał: Ale ja pytam o folię od was arc pro zakupiona 19.09.2017 na Bielanach Wrocławskich. Mam dowód zakupu itp czy to podlega gwarancji lub ewentualnym moim wkładem finansowym w jakimś tam procencie? Niestety nie. Nie jesteśmy w stanie zapewnić kompatybilności z produktami wszystkich producentów, / Iza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mane 0 #1052 Napisano 1 Września 2018 (edytowane) @3mk folie ochronne Mogę prosić o pomoc z reklamacją, raz już reklamowałem folię 3MK PRO, folia została wymieniona bez problem, za drugim razem okazuje się, że.. się zużyła, szybko jak na 2-3 miesiące Edytowane 1 Września 2018 przez Mane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3mk folie ochronne 105 #1053 Napisano 3 Września 2018 W dniu 1.09.2018 o 15:41, Mane napisał: @3mk folie ochronne Mogę prosić o pomoc z reklamacją, raz już reklamowałem folię 3MK PRO, folia została wymieniona bez problem, za drugim razem okazuje się, że.. się zużyła, szybko jak na 2-3 miesiące Numer zgłoszenia? Napisz proszę na privie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymibtw 59 #1054 Napisano 3 Września 2018 @3mk folie ochronne jaka folia na s7 edge teraz najlepsza będzie? Której mi nie podważy spigen tough armor? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arlon 96 #1055 Napisano 3 Września 2018 Podpinam się pod pytanie... Czy jest jakaś folia, szkło (w to akurat wątpię) która nie będzie się gryzła z etui spigena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby zawiadowca 131 #1056 Napisano 3 Września 2018 Ringke defender Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3mk folie ochronne 105 #1057 Napisano 4 Września 2018 19 godzin temu, szymibtw napisał: @3mk folie ochronne jaka folia na s7 edge teraz najlepsza będzie? Której mi nie podważy spigen tough armor? ARC Special Edition, ale co do case'a to nie wiem Mogę Ci podać jej wymiary to sobie sprawdzisz, czy będzie pasowało A jak nie będzie to zmniejszymy projekt w Twoim zamówieniu Iza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymibtw 59 #1058 Napisano 4 Września 2018 48 minut temu, 3mk folie ochronne napisał: ARC Special Edition, ale co do case'a to nie wiem Mogę Ci podać jej wymiary to sobie sprawdzisz, czy będzie pasowało A jak nie będzie to zmniejszymy projekt w Twoim zamówieniu Iza To poproszę o wymiar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3mk folie ochronne 105 #1059 Napisano 13 Września 2018 W dniu 4.09.2018 o 10:27, szymibtw napisał: To poproszę o wymiar 71,4 mm x 144,3 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
locarnop 245 #1060 Napisano 14 Listopada 2018 Ja ostatecznie zrezygnowałem z używania folii na ekran z powodu tego, że po czasie traci się poślizg jaki zapewnia folia oraz traci swoją przeźroczystość. Przykład na zdjęciu poniżej. Coś podobnego do żółkinięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach