admin Będzie nam miło jeśli dowiemy się, jak do nas trafiłeś 😉 Zapraszam do zagłosowania w ankiecie 😉)
P4 Trafiłem tu poprzez ciekawość testu T-mobile G1( ale nadal go nie ma choć miał być 🙁 ), z Twoj sygnaturki rammiro na forum UIQ3.eu 😃
rammiro Test był przed kilka godzin ale były pewne komplikacje i prawdopodobnie jutro wieczorem pojawi się troszkę zaktualizowany. 😉 Pozdrawiam
Faktorio Trafiłem dzięki apelowi rammiro na uiq3.eu żeby zajmować nicki 😃 Przy okazji witam wszystkich z poziomu pierwszego postu 🙂 Postaram się zbytnio nie spamować 😃 Pozdrowienia!
Sternik Ja szukałem możliwości "rootowania" g1 i jakoś trafiłem na post tutaj. Niestety jak widać i słychać z tym "rootem" w Era G1 jest problem (da się, ale dalej nie jest to "super" proste). W każdym razie, google forum te zindeksowało i tym śladem trafiłem tutaj.
pikuś Oprócz google wysyłały mnie tu jeszcze różne inne strony gdzie znalazłam coś g1 (jakieś idg, cośtam innego. Od wczoraj mam telefon od późna w nocy znam forum od rana je kocham !!!!
TReznor No ja znam z googla naturalnie... A tak przy okazji to witam wszytskich chcacych czytac o Androidzie! (Jest tu gdzies post z powitaniami? Jakos nie moge do odnalezc) Pzdr, TReznor
ziuta24 Google pomaga w szukaniu, a forum w rozwiązywaniu problemów 🙂Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
scslawomir Google bardo dawno temu od modelu Samsung Spica [emoji6]Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka