nightman Witam, widzę że sporo osób ma problem ze ściąganiem z Rapidshare'a itp.. Riozwiązaniem jest http://jdownloader.pl/ - automatycznie ściąga z rapidów i wielu innych serwisów tego typu, sam wypełnia captchę i sam czeka - ty tylko podajesz linka (lub kilkanaście linków). Oczywiście program jest bezpłatny i bez reklam.
chosen_one Ja mam konto RS więc 175 MB odcinek serialu leci u mnie w niecałe 3 minuty 😉 Zły dział, mogłeś to dać do offtopu albo czegoś innego...
nightman Ja mam konto RS więc 175 MB odcinek serialu leci u mnie w niecałe 3 minuty 😉 Zły dział, mogłeś to dać do offtopu albo czegoś innego... Program obsluguje tez platne konta (wygoda przy wielu plikach) A co do dzialu to sie zgadzam - moze ktos przerzucic?
raven_raven Polecam Wam wszystkim po prostu zaopatrzyć się w konto premium na rapidshare. To jest coś koło 12-15 zł na allegro, a macie spokój i najwyższą możliwą prędkość ściągania plików jaką można mieć u siebie, ile plików chcecie ściągacie bez żadnych kombinacji 😉.
nightman a co ten program ma wspolnego z androidem ze jest w tym dziale :| Bo nie wiedziałem gdzie umieścić to info a w co drugim poście widzę czyjś post narzekający na to że ściąganie z Rapishare'a jest niefajne.
maciek125 a ja kozystam z rapideo do okazjalnegos cigania plików z rapida jets idealne ;d wykupuje sie transfer 1 gb kosztuje chyab 1 zl wiec wg mnie ni jest zel ;d
wojsed jDownloader jest spoko sam wypelnia Captha (wyjątkiem jest Hotfile - gdzie są inne filtry captha i nie ma tam obejścia) i do tego można go w bardoz prosty sposób nauczyć zmiany ip/rozłączania routera/modemu. Sam też wypakuję wpisze hasła itd. Ideał 🙂
baggus Przeniosłem do OT. Sam używam jdownloadera w połączeniu z kontem premium na rapidzie. Polecam.
chosen_one jDownloader jest spoko sam wypelnia Captha (wyjątkiem jest Hotfile - gdzie są inne filtry captha i nie ma tam obejścia) i do tego można go w bardoz prosty sposób nauczyć zmiany ip/rozłączania routera/modemu. Sam też wypakuję wpisze hasła itd. Ideał 🙂 Nie każdy ma zmienne IP. Koszt konta z allegro na RS to 10 zł, HF 9 zł. Warto wydać to i mieć z głowy, taka kwota chyba nie rozwali wam domowego budżetu.
dawmor Da ktoś linka bezpośrednio do tego programu? Ten program jest na andka? Bo jak wchodzę na strone jdownloadera to daje jave i ściąga sie program na kompa.
oskarklimek Bylo takie cos jak fixrapid.com, zaplacilem 100zl tam przez telefon i po tygodniu pisali : strona juz nie istnieje, zostala usunieta
kasiak Polecam Wam wszystkim po prostu zaopatrzyć się w konto premium na rapidshare. To jest coś koło 12-15 zł na allegro, a macie spokój i najwyższą możliwą prędkość ściągania plików jaką można mieć u siebie, ile plików chcecie ściągacie bez żadnych kombinacji 😉. Muszę się zgadzać z ravenem. Konto premium wszystko szybko załatwia. :-) Za tyle kasy chyba warto zainwestować. ;-)
raven_raven No, jak mi miło, że ktoś dostrzegł prawdziwość mojego stwierdzenia ^^. Ja nie wiem, że można oszczędzać nawet na rzeczach, które już i tak sprawiają duże oszczędności ^^'.