Edi Nabyłem od znajomego telefon HTC Magic i niestety nie mogę zainstować żadnej aplikacji z Market... Coś jest nie tak z systemem?
daro Najprawdopodobniej wszystko z nim ok. Masz dostęp do internetu? Jeśli ściągasz jakaś aplikacje z marektu i ciągle wisi na pobieranie i nic się nie dzieje, wstrzymaj i uruchom parę razy lub uruchom ponownie telefon. Czasem tak jest. Wczytaj się w forum.
Edi A czy to prawda ze jeśli się źle zrobi roota to można zepsuć całkowicie telefon ? Czy nie ten soft wgra? może on coś w oprogramowaniu grzebał?
prot A czy to prawda ze jeśli się źle zrobi roota to można zepsuć całkowicie telefon ? Jeśli się coś poknoci, to można. może on coś w oprogramowaniu grzebał? Może. Zapytaj go lub sam sprawdź.
Edek_Łomiarz A czy to prawda ze jeśli się źle zrobi roota to można zepsuć całkowicie telefon ? Czy nie ten soft wgra? może on coś w oprogramowaniu grzebał? Jeśli by "zepsuł całkowicie telefon" to system wogóle by się nie uruchomil. W kazdym innym przypadku można zainstalować ponownie ROM i wszystko będzie ok. A jesteś prawidłowo zalogowany do własnego konta Google? Znając życie kolega sprzedając Ci telefon usunął swoje dane (to normalne, ja nie sprzedalbym telefonu z pełnym dostępem do mojego maila) a aby używać Marketu trzeba być zalogowanym do googla.
marcimix eee tam pewnie masz masowy bug z Android market. Musisz zalogować się lub wylogować z Google talk, a instalacja ruszy... Sent from my HTC Magic using Tapatalk
raven_raven Zdecydowana większość jest darmowa, zawsze można jeszcze kupić w internecie 😉. Mi na takie problemy ze ściąganiem z marketu (zdarzają się czasami) pomaga restart telefonu, instalacja sama rusza od razu po połączeniu się z siecią.