Skocz do zawartości

Wykryliśmy, że używasz AdBlocka  :emo_im_sad:

Proszę, dodaj nas do wyjątków:) Wyświetlamy jedynie ładne, idealnie dopasowane reklamy - żadnych wyskakujących okienek czy wideo! Reklamy to jedyne źródło utrzymania naszej społeczności.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się jak to zrobić. Dziękujemy!

Natan

iGo - jedna z najlepszych!

    Rekomendowane odpowiedzi

    @up

    Sorki, zle się wyraziłem. Moj błąd. A jest mozliwosc uzycia innych map w Igo?

    Edytowane przez camdell
    Nie cytujemy posta poprzedzającego ! Używamy przycisku "@Wspomnij" lub piszemy "@up" (pkt 4.6 Regulaminu)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Są dwa rodzaje map TomTom i Here, ale żadna nie będzie działać bez odpowiednich licencji

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    jarooo
    Dnia 30.06.2017 o 09:04, mczapla1979 napisał:

    Musze cie jarooo zmartwić ale nic z tego - już przez to przechodziłem - niedługo dostaniesz email w którym odrzuca twoja propozycje zwrotu kasy uzasadniając ze aplikacja działa jak należy a mapy beda updatowane wkrótce. Straszylem sadem ale nic to nie dało. Pozostaje tylko czekać....

     

    A może jednak? :)

    Właśnie dostałem maila z IGO:

     

    Cytuj

     

    Dear Jarek,
    I would like to inform you that we have refunded your purchase. Please note that it may take a few days for the money to reach your account. Please check your bank statement regularly.
    Should you experience troubles with the refund, please contact your bank for further information. 
    If you have further questions, do not hesitate to contact us!
    Best regards,
    Ryan

    NNG Support

     

     

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @jarooo Zaraz zrobie to samo... Chyba jednak nie bedzie updatu map.

    Ciag dalszy nastapil :-( Oto odpowiedz na moj email w sprawie zwrotu kasy:

     

    Dear Michal,

    Thank you for your interest in our products.
     

    According to your letter you wish to transfer your licenses to the new iGO Navigation app.
     
    I would like to inform you that the old application is no longer supported, however, you can continue to use it. Unfortunately, our older Primo apps and our new iGO Navigation app are not compatible with each other. We cannot provide you with content in our new application, as it has been completely redesigned to give you a better navigation experience with new features, a more stable system and improved visualization.

    Please also note that we cannot provide you any discounts based on previous purchases.
     
    We apologize for the inconvenience caused.


    Best regards,

    Ryan
     

    NNG Support
     
    Dodam tylko ze uzylem szablonu od jarooo. Banda idiotow....
    Edytowane przez mczapla1979

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    jarooo

    No i sprawa załatwiona, bezboleśnie. Tym samym podziękowałem IGO za współpracę.

     

     

     

    Spoiler

    tempFileForShare_2017-07-09-22-06-17.jpg

     

    Edytowane przez Natan
    Zdjecia wstawiamy w tag spoiler - zawsze, za wyjatkiem pierwszwego posta tematu.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Tak samo potwierdzam zwrot za zakup pełnego pakietu iGo .... tylko trochę dziwne, bo za wyjątkiem Traffica wszystko działa jak wcześniej.... zobaczymy jak długo...:58aa2d257e657_)):

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    jarooo

    U mnie już nie działa. Mam info "subskrypcja wygasła" :)

    A te 130 zł to sobie przehulam w weekend :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    No to dziwne podejście NNG... u mnie działa wszystko za wyjątkiem Traffica... a nawet więcej, odinstalowałem i ponownie zainstalowałem, dostępne do pobrania są wszystkie elementy ( poza Traficem ) oraz pojawił się komunikat o dostępnej aktualizacji map... :58aa2d257e657_)):

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Potwierdzam, NNG zwróciło pieniążki, moja licencja całkowicie wygasła. Ale się nie martwię... domyślcie się dlaczego :-) Jakby co zapraszam na PM.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    ×