zeus1979 Testował ktoś to na Hero? Mnie nie chce sie zainstalować, wyświetla sie komunikat że nie mogę na tym urządzeniu zainstalować. Sent from my HTC Hero using Tapatalk // mi sie zainstalowało... mam hero(2.1) - jak zawsze instaluje przez adb, może sciągnij jeszcze raz i spróbuj ponownie damian
michalhihi u mnie na hero na romie Villain 4 beta 2 śmiga 🙂 jednak, dookola obrazu jest jakas ramka grubosci jednego piksela koloru niebieskiego i caly obraz jest jakby niewyrazny, na iphonie wygladało to lepiej ;P jednak polecam przerzucic sie na villaina i zasysac gre, chodzi plynnie i wciaga na dlugie godziny.
lukpep takie pytanko - zenonia dziala tylko od andka 1.6 w gore. A jest jakis wartosciowy RPG na 1.5? Wdzieczny bede za info
itzeq Tru. Ja też szukałem RPG na andka dłuuuuugi czas i to jest pierwszy wartościowy. Nie grałem jeszcze tak konkretnie tylko pobiegałem chwilę dla testów i nie znajdziesz na razie alternatywy dla tego 🙂 Gram na Hero na romie legendary. Więc tak jak już pisali 1.6+ niestety 🙁
Ironek Genialna gierka! Jeśli cała będzie taka jak początek, to znalazłem swój numer 1, nie tylko wśród RPGów, ale wszystkich gier na Andka. Gram bezproblemowo na Herosie z Villain 4.0.
twinskillers Mam G1 roota + 3 partycje i wyświetla mi komunikat Brak miejsca zwolnij pamięć w telefonie. Jakieś sugestie ? 🙂
kowal_001 zainstaluj przez adb 🙂 mi gra działa świetnie. 25lvl 😃 instalowałem własnie przez adb 🙂 jaki masz rom i jaką partycje ext? 2 czy 3? i Zmien pod nickiem nr telefonu na model telefonu
ScandaL ktoś wie czy save'y można jakoś zgrać? boje się zaczynać jeżeli po zmianie romu wszystko pójdzie w las ;p @down mi na G1 z romem laszo śmiga dobrze
yazid na G1 z 1.6 nie działa, wyskakuje informacja o brakuy miejsca, choć to nieprawda, mam 30 mb wolnego, a gra "waży" 9mb
Ironek Gra nie dziala przez root? Watpie, chyba ze masz cos poknocone z apps2sd... Sent from my Hero using Tapatalk
lordg90 ale masz root'a z tego co widzę, więc może tu jest problem, ja mam czyste 1.6 To kwestia tylko i wyłącznie wolnego miejsca. Ja mam 50 MB. Jak zwolnisz więcej, na pewno będzie działać.
redzik Witam jestem posiadaczem G1 od 5 dni jak się w ogóle instaluje na nim aplikacje bo ja w tym zielony 😃 Dodaje jeszcze, że mam soft 1.6 nie z rootowany.
damian313 Save'y dla osób z dostępem dlo roota są pod adresem: /data/data/com.gamevil.zenonia/files/ Tak więc przy zmianie romu wystarczy sobie skopiować w bezpieczne miejsce a później przywrócić ;p