Hybryd 0 #1 Napisano 31 Lipca 2016 (edytowane) Od razu po uruchomieniu telefonu wyskakuje komunikat, że może być problem ze znalezieniem niektórych sieci WiFi i żebym sprawdził kartę sim. Telefon WiFi znajduje, ale w ogóle nie chce się z nim łączyć (wyskakuje komunikat 'zapisane') . Próbowałem łączyć bez karty i na różnych sieciach WiFi więc to chyba nie wina karty ani routera . Reset też robiłem i nic. Edytowane 31 Lipca 2016 przez bartekc00 Poprawiam nazwę tematu :) Proszę się zapoznać z poprawnym nazywaniem tematów na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HTCHD2 6 #2 Napisano 31 Lipca 2016 WiFi nie ma dokładnie nic do karty SIM i odwrotnie ! Skąd w ogóle taki pomysł u Ciebie ? Hasło do sieci podajesz ? Jakie kodowanie sieci ? Do niekodowanych sieci też nie może się połączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hybryd 0 #3 Napisano 31 Lipca 2016 Nie mogę się połączyć z żadną siecią. Z niekodowaną także. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xochkarol 756 #4 Napisano 11 Sierpnia 2016 @@Hybryd Spróbuj wgrać od nowa softa przez Flashtoola. Daj znać, czy pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DzikaQna 0 #5 Napisano 5 Lipca 2017 Witam. Od wczoraj mam problem z moim Lg g3. zresetował się wczoraj samoczynnie po czym zaczął szybko tracić baterie. sprawdziłem i problemem okazał się System operacyjny Android. użycie dochodzi do 96 %. Dziś rano po odłączeniu od ładowarki chciałem włączyć wifi niestety cały czas ikona pokazuje łączenie i nie reaguje na kiedy się go chce włączyć. nie miałem zadnej aktualizacji, po poostu sie zresetował i zaczął świrować. robiłem przywracanie do sutawień fabrycznych już 2 razy i nic. ratuje tylko nowy system?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lysolus 609 #6 Napisano 5 Lipca 2017 @DzikaQna Niekoniecznie, ale ogólnie każdy kto ma grubszy problem z telefonem powinien zacząć od takich rzeczy jak: 1. Restart telefonu. 2. Reset do ustawień fabrycznych. 3. Instalacja oficjalnego softu za pomocą poradnika z forum z opcją CSE Flash. 4. Ewentualnie powtórzenie kroku 3. Jeśli to nie pomoże to pytaj dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZnamCie 2 #7 Napisano 25 Lutego Czy wie ktoś już jak to naprawić? Mam tak, że wykrywa wszystkie sieci wifi ale z żadną się nie łączy. Wyskakuje obok sieci" brak połączenia z WIfi" albo " zapisano".... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach