Skocz do zawartości
Michał_

T100 nie chce się włączyć

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam,

     

    Mam problem z T100 a raczej z jego uruchomieniem.

    Po ładowaniu baterii T100 nie chce się włączyć - wciskając przyciska włączenia dioda miga na biało 5 razy. Ekran ani drgnie.

    Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem lub wie jak temu zaradzić czy jednak serwis bądź reklamacja? Sprzęt ma dopiero miesiąc.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    A na ładowarce próbowałeś? Dysk w klawiaturze wydaje dźwięki podczas uruchamiania? Nic nie drga nie piszczy? Mi to wygląda jakby coś sypło z biosem (nie robiłeś aktualizacji?), ja bym na twoim miejscu odesłał jak masz gwarancję.

    Wysłane z mojego C6833 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Tak. Na ładowarce, bez niej, z klawiaturą i bez. Nic nie chce drgnąć. Nie słyszę ani tu ani tu by cokolwiek startowało.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.