jasiek91 Witam:) Od niedawna jestem posiadaczeczem magica, a wczesniej mialem k800i, chcialbym dowiedziec sie czy isteniej jakis programik dzieki ktoremu moglbym bez wiekszych problemow zgrac kontakty z k800i na magica. Przez komputer oczywiscie:) Pozdrawaim:)
si3wc4 A nie masz może w SonyEricsson PC Suite możliwości eksportu kontaktów do formatu .csv ? Jak jest taka możliwość to później import na gmail, ewentualnie małe poprawki i synchronizacja... Sent from my Era G1 using Tapatalk
Szyms A nie masz może w SonyEricsson PC Suite możliwości eksportu kontaktów do formatu .csv ? A synchronizacja z Outlookiem na 85% jest, więc jeśli pc suite nie potrafi wyeksportować do csv to zsynchronizuj i wyeksportuj przez Outlooka do tego formatu. A potem import do gmaila 🙂
vinc Spokojnie można zrobić synchronizację k800i z Outlook'iem, a później wystarczy podpiąć Magic'a do kompa i zrobić synchronizację właśnie z Outlook'iem.
janek mam na kompie zrobioną kopie zapasową książki telefonicznej i kalendarza ze starego telefonu (SE) i chciałbym je zgrać na magica. jak to zrobić? //Krzysiec: Temat został doklejony do załozonego nieco wczesniej. Nie ma sensu zakładania kilku tematów o tym saym problemie tylko w innym dziale. Jesli nadal będą jakies watpliwosci co do kontaktów proszę dyskutowac w tym temacie.
chosen_one Przez program HTC Sync, podłączasz, synchronizujesz i gotowe. ---------- Post dołączono o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- http://www.htc.com/pl/support.aspx ---------- Post dołączono o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Rozumiem, że te kopie masz w outlooku?
zooom JA zrobiłem to przez konto Google i jestem zadowolony aktualizacje kontaktów i kalendarza robią się automatycznie zrezygnowałem z aktualizacji Outlooka bo niedziałał kalendarz. polecam przesiąść się na Googla.