Skocz do zawartości
jeedek

Nie działają sensory - żyroskop, akcelerometr i inne...

    Rekomendowane odpowiedzi

    jeedek

    Po wgraniu custom roma przestały działać sensory. 

     

    -  po powrocie do stocka (4.4.2 próbowałem dwie wersje) problem pozostał. Po wciśnięciu kombinacji *#0#* po wejściu w sensors mam FAILED

    -  próbowałem różnych custom romów i nic nie dało

    -  programy wymuszające autorotacje nic nie dają

     

    Raczej mało prawdopodobne by naraz popsuły się wszystkie sensory więc musi być sposób na naprawę tego. Tylko jaki? 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Sertive

    Mi to wygląda na uszkodzenie płyty głównej spowodowane lipnym kernelem lub nie umiejętnym jego wgraniem/ dobraniem i nic już z tym nie da się zrobić.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    jeedek

    I chyba masz racje, wgrywanie czteroplikowca nic nie daje :/ Pierwszy rom jaki wgrywałem nie zawierał kernela wgrywałem jaki który był polecany do niego. 

     

    Lekko masakra, poczekam może ktoś tu jeszcze coś podpowie jak nie droga zabawa się okazała. Jeszcze z telefonem kolegi :/

    Edytowane przez Fenek
    Cytat.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x