Macieek Witam . Posiadam telefon era g2. Jestem z niego bardzo zadowolony. Jednak od kilku dni telefon nie wyszukuje żadnej sieci WiFi . Próbowałem poprzez szukanie systemowe , wifindera i WiFi buddy i WiFi scannera . Na każdym nic nie wykrywa , mimo że wiem że sieć na 100% jest w tym miejscu. Czy miał ktoś podobny problem ? Macie jakies pomysły ? Obawiam sie najgorszego ... pozdrawiam
igiziomek witam mam taki problem a mianowicie gdy lacze sie z internetem poprzez wifi telefon łaczy mi sie ale po chwili pojawiaja sie te 2 magiczne zakrecone strzalki i juz przestaje dzialac. niewiem co z tym zrobic prosze o jak najszybsza odpowiedz! //q77 nie mogłeś zapytać o to w jakimś temacie z wifi tylko musiałeś zakładać nowy mimo że poprzedni Ci usunąłem??
wojtek2411 Nie mogę się połączyć z wifi. Po wpisaniu hasła po chwili jest status rozłączony, wgrywałem już nowego roma i nic. Znajomy wpadł do mnie z swoim hero i u niego jest wszystko ok, ma tego samego roma... Wykluczam opcje ruteru, ponieważ znajomy bez problemu się połączył. Co mogę zrobić, aby zadziałało. Pomóżcie
wojtek2411 Sieć usuwałem, wgrywałem od nowa roma oraz przywracałem ustawienia fabryczne przez rota. Nie widzę potrzeby restartować routera bo na innym hero z tym samym romem połączenie było bezproblemowe. Widze że kilka osób miało podobny problem, jak temu zaradzić? Zresetowałem ruter i pomogło. Dzięki za pomoc 😉