Witam . Posiadam telefon era g2. Jestem z niego bardzo zadowolony. Jednak od kilku dni telefon nie wyszukuje żadnej sieci WiFi . Próbowałem poprzez szukanie systemowe , wifindera i WiFi buddy i WiFi scannera . Na każdym nic nie wykrywa , mimo że wiem że sieć na 100% jest w tym miejscu. Czy miał ktoś podobny problem ? Macie jakies pomysły ? Obawiam sie najgorszego ... pozdrawiam
hej, u mnie pomogla usuniecie kilku zapamietanych punktow dostepu z poziomu ustawien.
Dzięki wielkie marsellus, pomogło 🙂)) pozdrawiam
witam mam taki problem a mianowicie gdy lacze sie z internetem poprzez wifi telefon łaczy mi sie ale po chwili pojawiaja sie te 2 magiczne zakrecone strzalki i juz przestaje dzialac. niewiem co z tym zrobic prosze o jak najszybsza odpowiedz!
//q77 nie mogłeś zapytać o to w jakimś temacie z wifi tylko musiałeś zakładać nowy mimo że poprzedni Ci usunąłem??
Nie mogę się połączyć z wifi. Po wpisaniu hasła po chwili jest status rozłączony, wgrywałem już nowego roma i nic. Znajomy wpadł do mnie z swoim hero i u niego jest wszystko ok, ma tego samego roma... Wykluczam opcje ruteru, ponieważ znajomy bez problemu się połączył.
Co mogę zrobić, aby zadziałało. Pomóżcie
Spróbuj zresetować router.
Usuń sieć w Hero a później spróbuj znowu się połączyć.
Sieć usuwałem, wgrywałem od nowa roma oraz przywracałem ustawienia fabryczne przez rota. Nie widzę potrzeby restartować routera bo na innym hero z tym samym romem połączenie było bezproblemowe. Widze że kilka osób miało podobny problem, jak temu zaradzić?
Zresetowałem ruter i pomogło. Dzięki za pomoc 😉