Skocz do zawartości

Wykryliśmy, że używasz AdBlocka  :emo_im_sad:

Proszę, dodaj nas do wyjątków:) Wyświetlamy jedynie ładne, idealnie dopasowane reklamy - żadnych wyskakujących okienek czy wideo! Reklamy to jedyne źródło utrzymania naszej społeczności.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się jak to zrobić. Dziękujemy!

huberts77

Po podłączeniu do komputera nie wykrywa lub rozłącza urządzenie, telefon nie chce się uruchomić, nie włącza sie - wątek zbiorczy

    Rekomendowane odpowiedzi

    @dzidexx Przyszedł do mnie w oryginalnym pudełku. Nie mogę go uruchomić od samego początku. Ładuje się po podłączeniu do pc i wtedy mogę wejść w fastboot albo flash mode. Próbowałem przez flashtool wgrywać kernel, potem soft i nie było żadnych błędów.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    mattaj86

    @Adrian Dobrzyński

    Ale kupując telefon z chin kupowałeś go od polskiego dostawcy który ci go sprowadził? Czy prosto od chińczyka? 

    Możesz też skontaktować się z serwisem w-support. Oni w Polsce są autoryzowanym serwisem. Może przyjmą telefon do naprawy. 

    Edytowane przez mattaj86

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dav91

     

    Gdy podłączenia moja xperie do kompa w menadżerze urządzeń nie wyświetla się nic na temat podłączonego telefonu. Wejdę w tryb ładowania nadal to samo nie działa ani tym mtp ani ładowanie. Po wyłączeniu telefonu i podłączeniu do kompa normalnie ładuje. Nie mogę wejść w tryb Flashmode Flash tool nie widzi... Pomoże ktoś??

    Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

     

    Edytowane przez mattaj86
    Połączyłam podobne tematy. Poprawiłem nazwę wątku zbiorczego

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    mattaj86

    Pracujesz na oryginalnym kablu?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dav91

    Tak, zrobiłem nawet reinstalacje Windowsa i nic.. Zero reakcji dla z3 dodam że podłączyłem xperie m na tym samym kablu i wszystko gra

    Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

     
    Edytowane przez mattaj86
    Poprawiłem wygląd posta, usunąłem zbędny cytat

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    mattaj86

    A włączony telefon ładuje się pod ładowarką? 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    dav91

    Ładowarka działa normalnie

    Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    mattaj86

    Może USB w telefonie masz uszkodzone? Albo oprogramowanie siadło jeżeli nawet w tryb flash nie wchodzi 

     

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    ×