@fufus: brawo, brawo! Skoro tak chętnie odsyłasz ludzi do google - gdzie w tym linku pojawiła się sensowna odpowiedź.
Czy to jest już jakaś mania odpowiadania na wszystko "sprawdź sobie w google"? - Kończy się na tym, że wpisując większość problemów w google widze tematy z for z odpowiedziami "Google Ci nie działa" itp.
Nie chciało mi się nawet szukać więc wpisałem na pałę a że mam kolesia dość bo założył X tematów o OpenGL i grach 3D tak więc....
Jak zapewne sam widzisz a on gorszy nie jest i też widzi na naszym forum nie ma w dziale tego telefonu zbyt dużo tematów tak więc nie ma i jego użytkowników a co za tym idzie raczej prędko odpowiedzi nie uzyska...
Ale widzisz 10min w google nie na "odwal" i mam sensowną odpowiedź ba i recenzję! Co autor tematu nie mógł poświęcić 10min
Jedyne co nam pozostaje to aplikacja Android Benchmark pobrana z Marketu. Wyniki uzyskane z wykorzystaniem tego programu są następujące:
* 107% - wydajność modułu graficznego
* 153% - wydajność CPU
Czyli niech sobie porówna wydajność tego benchmark z innymi telefonami (wydajność modułu graficznego) i już ma jakiś obraz.
Linku w poście do recki nie zamieszczam bo nie będę reklamował konkurencyjnej strony 😉
Podejrzewam że jak bym spędził drugie 10min znalazł bym jakiś test gier ale mi się żywnie nie chce bo nie jest mi to do niczego potrzebna a udowadniać nic nikomu nie muszę.