Skocz do zawartości
deww

Czy również macie "lagi" w aplikacjach? (Messenger, Snapchat)

    Rekomendowane odpowiedzi

    locarnop

    @up

    Dokładnie. Po aktualizacji był stary wygląd i za kilka godzin znów wrócił nowy.

    @topic

    Oczywiście nie używam oszczędzania energii, gdyż w tym trybie nie da się normalnie użytkować telefonu. Ale telefon już ma ponad rok to nie ma co od niego oczekiwać cudów. Poza tym za kilka miesięcy wyjdzie A5 2017 to robię przesiadkę.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    enesas

    Ja z A5 po ostatniej aktualizacji jestem bardzo zadowolony.

    TapTap z A5 2016

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Fenek

    Lagi może i nie ale dziś Messenger wysłał mi sam link kilka razy na grupę po tym jak sam go raz wysłałem. Mam najnowsza wersje że sklepu.

    T-A-P-A-T-A-L-K-N-I-E-T-O

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    deww

    Zrobilem reinstall aplikacji i w sumie się trochę poprawiło. Może będzie większa poprawa jak dostanę aktualizację do 6.0. Albo po prostu za dużo oczekuję od tego telefonu.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    locarnop

    @up

    A z jakiej sieci masz telefon, że nie ma jeszcze 6.0 ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    deww

    Play...

    napisali, że jeszcze nie znają daty udostępnienia tej aktualizacji.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Fenek

    @deww
    Na pocieszenie dodam że Playowi na S6 zajęło prawie pół roku wypuszczenie swojego brandu dla 6.0.1.

    T-A-P-A-T-A-L-K-N-I-E-T-O
     

    Edytowane przez Muszczu
    Poprawiam @wspomnij.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jak miałem iphona 5 to jakoś w sumie też nie miałem problemu z brakiem dymkow ale po powrocie do andro już bez to nie dam rady.. :D
    Ostatnio zauważyłem że gdy mam dymek uruchomiony z jakąś rozmowa i go klikam to laguje mi strasznie i muszę kilka sekund czekać zanim się otworzy a pisanie wtedy też graniczy z cudem. Reszta funkcji telefonu wtedy normalnie płynnie wszystko a klikne dymek i scina jakbym używał 1 jajowca z cwiara ramu ;d

    Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ja mialem dokladnie to samo, zainstalowalem stara wersje messengera i jest dicho ;) polecam

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    locarnop

    @Makapaka95 Jaką wersję dokładnie ?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.