FiScHeRxD Witam! Interesuje mnie czy ktos kiedykolwiek z was zbrickowal era wgrywaniem softu spl itp. Ja wgrywałem z 100 razy soft recovery itp. kilka razy nie udało mi się a i tak bricka nie zaliczylem . Wdg. mnie chyba sie nie da uwalić ery np. spalić płytę główną itp. od wgrywania softu. A co wy myślicie o tym ?
kowal_001 da sie, nie jeden taki był. Wgraj sobie haykuro na stare radio to pogadamy ;] Filip uceglił np. Żes pytanie zadał, wystarcytzło by poszukac, a dowiedziałbys sie ile cegieł poszło...
FiScHeRxD Brick od haykuro xd Dobrze ze nie wiedziałem przed wgrywaniem ze mozna zbrickowac ere od tego spl. ;p
patrykus01 Jak dostalem g1 z ery to od razu naczytalem sie o rootowaniu itp. zagadalem Do Miska_ud pomogl mi wgrac recovery z partycjonowac karte itp ale przy wgrywaniu haykuro spl telefon zamienil sie w cegielke. Poszedlem do ery powiedzialem ze telefon przelaczyl mi na niemiecka siec pytal o aktualizacje zatwierdzilem i juz nie chcial sie uruchomic ^^ za 2 tygodnie dostalem moj g1 z nowa plyta glowna i wgralem ponownie haykuro 😃 bez problemu... plyta to: drea100 najprawdopodobnie
Minuello Ja akurat spokojnie SPL wgrałem ale cos mi z jakims Romem kiedys poszlo nie tak i sie zapetlał to taki hmm. semi brick 😃
zbiecik Ja byłem przekonany że będę miał cegle jak zacznę wgrywać hard spl,a później Haykuro jednak się udało a robiłem to jakieś 5 dni temu jednak się udało 🙂
Minuello Ja wychodze z takiego założenia jak dokladnie sprawdzisz co i jak w telefonie jest (płyta głowna itp.) i pzeczytasz i dokladnie sie posłuchasz poradnika to nie ma sie co obawiac juz kilka osobom pomoglem przejsc przez ten proces i naprawde jak robili dokladnie to samo co w poradniku to nie ma problemu 😃
pienio Witam! Interesuje mnie czy ktos kiedykolwiek z was zbrickowal era wgrywaniem softu spl itp. Ja wgrywałem z 100 razy soft recovery itp. kilka razy nie udało mi się a i tak bricka nie zaliczylem . Wdg. mnie chyba sie nie da uwalić ery np. spalić płytę główną itp. od wgrywania softu. A co wy myślicie o tym ? Dwa razy. Raz przy rootowaniu,wgrałem chyba źle radio ,i drugi raz przy powracaniu do oryginalnego softu. I telefonik już był dwa razy w naprawie gwarancyjnej.