cinek1987cinek Jeśli masz Smartphona z Androidem 1.5 w górę i chciałbyś przetestować znaną już przeglądarkę. Wyślij maila na adres alpha@skyfire.com podając: Imię Nazwę urządzenia Kraj w którym się znajdujesz Ilość miejsc jest ograniczona dlatego niestety nie każdy może się dostać do Alphy. Więcej na http://www.skyfire.com/blog/2010/04/01/android-alpha-program/
whip limit zgłoszeń przekroczony;) ale ciekawe, chwalą się, że ta przeglądarka obsługuje flash 10. Hmm..
hubik07 Mi odpisali a właściwie dostałem zwrotny od automatu że trzeba czekać i jak zechcą to napiszą
cinek1987cinek Mi odpisali a właściwie dostałem zwrotny od automatu że trzeba czekać i jak zechcą to napiszą dokładnie ja też 😛
dawsio Jak ktoś dostanie tą alphe to na pewno się podzieli:P Pozostaje czekać... Ale flasha pod Androidem bym się nie spodziewał😛 Chyba, że takiego jak w Hero
meliorus Na androida na sky fire bedzie flash 😃 Ja na noki n95 8gb mialem sky fire i flash byl ;] Tylko dzialalo to na zasadzie screenow tak jakby serwer sky fire robil film strony czy cos takiego ;]
justMaku Nikt z XDA nie zrobi dumpa bo będzie identyfikacja po IMEI. Ja używałem Skyfire na starym HTC Wizard, i była to najszybsza i najlepsza przeglądarka.
cinek1987cinek o będzie identyfikacja po IMEI dokładnie. po wybraniu np. Ciebie dostaniesz maila, w którym bedzie konfiguracja - czyli właśnie IMEI.... pożyjemy, zobaczymy 🙂
justMaku Once accepted we will provide you instructions on getting things set up – it’s pretty straightforward. You will need to provide your IMEI (Unique Phone Identity) at that time. A tak piszę na stronie i w mailu potwierdzającym zgłoszenie 😉
cinek1987cinek Jest gdzies podane kiedy wejdzie np do marketu? nie, bo dopierą ruszą testy [alpha]. hmm nie sądzę by było to udostepnione w markecie 😛
hubik07 Cytat: Napisał morwa Jest gdzies podane kiedy wejdzie np do marketu? nie, bo dopierą ruszą testy [alpha]. hmm nie sądzę by było to udostepnione w markecie Chyba logika że nie będzie udostępnione skoro liczba miejsc ograniczona i zbierają zgłoszenia na email
puchaty aa tu macie screeny : http://android.hdblog.it/2010/04/03/prime-informazioni-ed-immagini-su-skyfire-per-android/