Jeśli masz Smartphona z Androidem 1.5 w górę i chciałbyś przetestować znaną już przeglądarkę. Wyślij maila na adres alpha@skyfire.com podając: Imię Nazwę urządzenia Kraj w którym się znajdujesz Ilość miejsc jest ograniczona dlatego niestety nie każdy może się dostać do Alphy.
Jeśli masz Smartphona z Androidem 1.5 w górę i chciałbyś przetestować znaną już przeglądarkę. Wyślij maila na adres alpha@skyfire.com podając:
Imię
Nazwę urządzenia
Kraj w którym się znajdujesz
Ilość miejsc jest ograniczona dlatego niestety nie każdy może się dostać do Alphy.
Więcej na http://www.skyfire.com/blog/2010/04/01/android-alpha-program/
Wysłano. ;-)
Prze zemnie również ;]
limit zgłoszeń przekroczony;)
ale ciekawe, chwalą się, że ta przeglądarka obsługuje flash 10. Hmm..
na windows mobile obsługiwała 😛 i to w dodatku chyba najlepiej 🙂
i dostał ktoś juz z was ta wersje alpha? ;]
Mi odpisali a właściwie dostałem zwrotny od automatu że trzeba czekać i jak zechcą to napiszą
dokładnie ja też 😛
Niedługo wycieknie gdzieś, chociazby na xda
Jak ktoś dostanie tą alphe to na pewno się podzieli:P Pozostaje czekać... Ale flasha pod Androidem bym się nie spodziewał😛 Chyba, że takiego jak w Hero
Na androida na sky fire bedzie flash 😃
Ja na noki n95 8gb mialem sky fire i flash byl ;]
Tylko dzialalo to na zasadzie screenow tak jakby serwer sky fire robil film strony czy cos takiego ;]
To już wolał bym takiego flasha jak jest w Hero...
Nikt z XDA nie zrobi dumpa bo będzie identyfikacja po IMEI. Ja używałem Skyfire na starym HTC Wizard, i była to najszybsza i najlepsza przeglądarka.
o będzie identyfikacja po IMEI
dokładnie. po wybraniu np. Ciebie dostaniesz maila, w którym bedzie konfiguracja - czyli właśnie IMEI....
pożyjemy, zobaczymy 🙂
Once accepted we will provide you instructions on getting things set up – it’s pretty straightforward. You will need to provide your IMEI (Unique Phone Identity) at that time.
Once accepted we will provide you instructions on getting things set up –
it’s pretty straightforward. You will need to provide your IMEI (Unique
Phone Identity) at that time.
A tak piszę na stronie i w mailu potwierdzającym zgłoszenie 😉
Jest gdzies podane kiedy wejdzie np do marketu?
nie, bo dopierą ruszą testy [alpha]. hmm nie sądzę by było to udostepnione w markecie 😛
Cytat: Napisał morwa Jest gdzies podane kiedy wejdzie np do marketu? nie, bo dopierą ruszą testy [alpha]. hmm nie sądzę by było to udostepnione w markecie
Cytat:
Napisał morwa
nie, bo dopierą ruszą testy [alpha]. hmm nie sądzę by było to udostepnione w markecie
Chyba logika że nie będzie udostępnione skoro liczba miejsc ograniczona i zbierają zgłoszenia na email
by Robert Oberhofer | April 1st, 2010
aa tu macie screeny : http://android.hdblog.it/2010/04/03/prime-informazioni-ed-immagini-su-skyfire-per-android/