Nameless997 chciałem zainstalować sobie grę Raging Thunder 2 przez HTC Sync i wyskoczył mi błąd ze mam mało pamięci wiec anulowałem instalowanie ale teraz pisze ze mam mało pamięci na fonie i nie wiem co te pamięć zajmuje:(
cinek1987cinek i nie wiem co te pamięć zajmuje hmmm aplikacje i gry. zobacz ile masz wolnej pamięci.....jak za mało to będziesz musiał cos odinstalować, no chyba, że masz roota - to wtedy poczytaj o instalowaniu aplikacji na karcie sd.
Nameless997 no właśnie przed instalacja nie było tego komunikatu o braku pamięć a jak anulowałem instalacje to nagle wyskoczyło ze mało pamięć mam ok 760KB :|
cinek1987cinek nagle wyskoczyło ze mało pamięć mam ok 760KB heh i cię zdziwil ten komunikat ?? odinstaluj to czego nie używasz 😉
GonzoG1 Przerwanie instalacji nie nie jest jednoznaczne ze skasowaniem tego co już zostało wgrane to nie windows. Jak nie masz ROOT'a to pozostaje już tylko "factory reset"...
Nameless997 kurde nie rozumiesz 😛 ja nic nie zainstalowałem i mi wyskoczyło brak pamięci 😃 chciałem ale anulowałem instalacje i nagle ten komunikat 😛
morwa nie instaluj bo nie warto strasznie sie tnie ---------- Post dołączono o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- na hero oczywiscie
GonzoG1 Jak pisałem - "factory reset" - czyli zerowanie telefonu do stanu fabrycznego - trzeba będzie wszystko instalować i konfigurować od nowa.