Skocz do zawartości
Vangreen

[OFFICIAL][8.0.0_r30][OTA] XenonHD 8.0 (Nie wspierany)

    Rekomendowane odpowiedzi

    Ktoś na nowej wersji ma problemy z messengerem? Laguje, reakcja na jakąkolwiek akcje zajmuje kilka sekund, zdarzył się nawet reboot.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Vangreen

    @up na na poprzedniej miałem, ale nie w takim stopniu. Przerzuciłem się na wersję lite i jestem zadowolony

    G3

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Rozwiązane, chciałem sprawdzić jak działa te formatowanie karty SD, żeby robiła za pamięć wewnętrzną i tak sobie skojarzyłem, że messenger mi się tam zainstalował. Moja karta jest niestety bardzo wolna i nie sprawdza się jako pamięć na aplikacje. Po przeniesieniu na telefon wszystko jest ok.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @Vangreen Cos chyba nie pykło. Po flashu i dalvik cache pokazuje sie na moment logo LG i dalej w lewym górnym rogu [710] Fastboot mode started. Nic nie mozna wiecej zrobic, ani nie udaje mi sie wejsc w recovery...

     

    Po podlaczeniu do kompa i wykonaniu "fastboot continue" jest info ERROR: Invalid boot image header

    Edytowane przez DeathMagnetic

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Vangreen

    @DeathMagnetic u mnie wszystko działa
    Sprawdzę jeszcze jedną rzecz.

    Spoiler

    d12a16e6ab95d77fa938b18a2af1ee9e.jpg



    G3
     

    Edytowane przez krzychy
    Proszę stosować się do regulaminu i grafiki oraz zdjęcia umieszczać w spoiler tag. http://forum.android.com.pl/topic/228801-dodawanie-grafiki-zdjęciowej-w-spoiler/

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @Vangreen udało mi sie ożywić telefon bootujac TWRP z kompa przez fastboota i instalujac starszy build. Sprawdź proszę czy z tym nowym napewno jest wszystko OK.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Vangreen

    @DeathMagnetic
    Sprawdziłem wszystko jeszcze raz i u mnie wszystko w porządku. Sprawdź czy przypadkiem nie jest uszkodzony zip, pobierz go jeszcze raz i zainstaluj. Instalowałeś tylko rom czy coś jeszcze? 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    @Vangreen wyglada na to ze problemem jest wersja TWRP. Pobralem drugi raz build ale bylo to samo, używałem TWRP 3.0.2.0. Zbootowalem ponownie z kompa TWRP 3.1.1.0 i system sie zainstalowal, wlasnie z niego pisze.

     

    Z innej beczki, magisk pokazuje ze brak roota

     

    LG G3 // XenonHD 7.1.2 // Tapatalk

     

     

     

     

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    lajf

    Wgrałem najnowszą wersję. Nie działają mi płatności HCE w ING Banku. Test SafetyNet przechodzi bez problemu, aplikacjia Moje ING również aktywuje płatności. Przy próbie zakupu zbliżeniowego - nie działa - sprawdzałem kilka razy. Miał ktoś podobny problem?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x