akpol1186 Witam. Po wgraniu na telefon htc sense ui telefon przy połączeniu z komputerem nie synchronizuje się. Wie ktoś może jak zrobić żeby przy każdym podłączeniu do kompa telefon się synchronizował?? Z góry dziękuje za pomoc i serdecznie pozdrawiam.
akpol1186 A jaki jest to proces? Nie wiem czy go zabijałem i zabijam bo mam taki widget co zabija wszystkie otwarte procesy. Ma ktoś jakieś inne przypuszczenia co do tego problemu??
prot Jeśli nie grzebałeś w sofcie, to inne przypuszczenia nie wchodzą w grę. Proces nazywa się "Synchronizacja z komp. PC", więc znelezienie go na liście działających procesów i wykluczenie z ubijania nie powinno stanowić problemu.
akpol1186 Tylko że ja jak na razie takiego procesu nie mam. A co do softu to tak jak wcześniej pisałem dodałem tylko do androida 1.5 htc sense ui. Da się jakoś ten proces uruchomić??
prot dodałem tylko do androida 1.5 htc sense ui Co to znaczy, że dodałeś Sense? Masz oficjalną aktualizację zainstalowaną? Zrestartuj telefon, uruchom menedżera procesów (np. TasKillera) bez ubijania ich i proces zobaczysz.
akpol1186 Tak, mam zainstalowaną oficjalną aktualizację. A co?? A ten proces już widzę. Muszę tylko sprawdzić czy teraz będzie łączył się z kompem.