Daron W de w Saturnie kupi艂em. Te偶 jestem mega zadowolony. Prawie ka偶dy z mojej rodziny przechodzi na Huaweii ale tylko ja mam Mate 9 馃槂Wys艂ane z mojego MHA-L29 przy u偶yciu Tapatalka
CuoreSportivo Ja mia艂em spore obawy o aparat, wy艣wietlacz i og贸lnie o tempo dzia艂ania tego chinola, ale aparat jest jak dla mnie ok, pr臋dko艣膰- torpeda, a sam wy艣wietlacz mnie nie zawi贸d艂. Z czystym sercem mog臋 poleci膰Wys艂ane z mojego MHA-L29 przy u偶yciu Tapatalka
hanskie Mo偶e ju偶 by艂o i si臋 powt贸rz臋 ale czy to jest normalne 偶e podczas rozmowy nie mo偶na przegl膮da膰 internetu ? Oczywi艣cie m贸wi臋 o karcie SIM przez kt贸r膮 rozmawiam i na kt贸rej mam w艂膮czony internet Nie wiem czy to normalne ale te偶 tak mam w mate 9. Sprawdza艂em w Samsungu i tam dzia艂a internet w trakcie rozm贸w. Mo偶e da si臋 to jako艣 w艂膮czy膰? Wys艂ane z telefonu Mate 9
hanskie Konsultant serwisu stwierdzi艂, 偶e Huawei ma tak, i偶 w trakcie rozmowy prze艂膮cza si臋 na 2G i dlatego roz艂膮cza si臋 transmisja danych oraz nie ma mo偶liwo艣ci aby dzialal w tym czasie internet. Kiepsko to wymy艣lili. Czy to prawda? Wys艂ane z telefonu Mate 9
Mlody:) hanskie Konsultant serwisu stwierdzi艂, 偶e Huawei ma tak, i偶 w trakcie rozmowy prze艂膮cza si臋 na 2G i dlatego roz艂膮cza si臋 transmisja danych oraz nie ma mo偶liwo艣ci aby dzialal w tym czasie internet. Kiepsko to wymy艣lili. Czy to prawda? Wys艂ane z telefonu Mate 9 A m贸g艂by kto艣 sprawdzi膰, czy taka sama sytuacja (brak mo偶liwo艣ci przegl膮dania internetu) ma te偶 miejsce podczas korzystania z wifi?
Daron Chyba prawda bo mi te偶 roz艂膮cza internet jak rozmawiam przez telefon. Wys艂ane z mojego MHA-L29 przy u偶yciu Tapatalka
hanskie Dok艂adnie. Sprawdza艂em te偶 teraz P9 i dzia艂a net tak jak trzeba. Jest podstawa do niezgodno艣ci z umow膮 jak kto艣 by chcia艂. Podczas drugiej rozmowy serwisant powiedzia艂 偶e to nie jest problem telefonu tylko kwestia przyj臋tego rozwi膮zania technicznego w telefonie.S艁ABO!! M贸j stary Samsung s4 mini dzia艂a dobrze a mate 9 za 3klocki nie potrafi sobie poradzi膰 z tak膮 prost膮 kwesti膮. Wys艂ane z telefonu Mate 9
seb84 Je偶eli to prawda z tym przegl膮daniem internetu podczas rozmowy to jest to karygodne. Akurat ta funkcja jest do艣膰 istotna. Wys艂ane z mojego MHA-L29 przy u偶yciu Tapatalka
sirrah777 Odno艣nie przegl膮dania internetu to w艂a艣nie robi臋 test i u mnie dzia艂a normalnie. Telefon nie prze艂膮cza si臋 w 偶adne 2g. Bez problemu mog臋 rozmawia膰 i korzysta膰 z internetu. Ale u偶ywam tylko 1 sim i karty pami臋ci.
andi4444 sirrah777 Ja tak偶e jestem samsungowy, ale przy okazji zwrot贸w Note 7 Samsung pokaza艂 jak nie powinno si臋 traktowa膰 klient贸w, wi臋c postanowi艂em spr贸bowa膰 czego艣 innego. Wyb贸r pad艂 na Mate 9 dzi臋ki kolegom i kole偶ankom tu z forum z w膮tku o Note 7 馃槢 Samsungowych nawyk贸w pozby艂em si臋 w nieca艂y tydzie艅 i teraz jestem naprawd臋 zadowolony z tego telefonu. Wi臋c tak偶e polecam. Odno艣nie przegl膮dania internetu to w艂a艣nie robi臋 test i u mnie dzia艂a normalnie. Telefon nie prze艂膮cza si臋 w 偶adne 2g. Bez problemu mog臋 rozmawia膰 i korzysta膰 z internetu. Ale u偶ywam tylko 1 sim i karty pami臋ci. A jak oceniasz aparat fotograficzny i jako艣c zdj臋c?
marcin060992 Zgadzam si臋. Internet normalnie dzia艂a na transmisji danych w trakcie rozmowy. Dodam 偶e posiadam tylko jedna kart臋 sim w telefonie. Wys艂ane z mojego MHA-L29 przy u偶yciu Tapatalka
hanskie W jakiej sieci macie telefony? Mi nie dzia艂a transmisja w czasie rozmowy w T-mobile.Wys艂ane z telefonu Mate 9 Aha no i przed testem obowi膮zkowo wy艂膮czcie wifi 馃檪 Wys艂ane z telefonu Mate 9
Peanut Nie mam problem贸w z transmisj膮 danych. Mam w艂o偶one dwie karty sim (prywatna + s艂u偶bowa). Wy艂膮czy艂em wifi, w艂膮czy艂em dane pakietowe, zadzwoni艂em na 3 numer telefonu i odebra艂em. Normalnie chodzi艂em po sieci, nic mi nie prze艂膮czy艂o, LTE chodzi. Sie膰 Play.
zietek.norbert Konsultant gada g艂upoty. To sie膰 ogranicza. Zobacz Plusa. Mi na karcie z playa internet zwalnia albo w og贸le nie dzia艂a. Na karcie z plusa 艣miga w 3G bez problemu. Jedynie Zrzuca z LTE do 3GWys艂ane z mojego MHA-L29 przy u偶yciu Tapatalka
hanskie S艂uchajcie, wsazi艂em kart臋 z plusa i dzia艂a tak jak nale偶y. I teraz uwaga. W艂o偶y艂em ponownie kart臋 z t-mobile i zacz臋艂o dzia艂a膰! Nie wiem o co chodzi i dlaczego teraz ruszy艂o. Wys艂ane z telefonu Mate 9
madhunt3r Co to jest w Ustawieniach telefonu -> Po艂膮czeniewirtualne HD? Dodam nie to nie jest w艂膮czenie HD Voice.
zietek.norbert Ju偶 wcze艣niej pisa艂em. Reasumuj膮c Podobno daje to takisam efekt. Wys艂ane z mojego MHA-L29 przy u偶yciu Tapatalka