Dirtybutclean 0 #151 Napisano 12 Lipiec 2017 (edytowane) @up Działa ale szkło za chwilę i tak się pokruszy na brzegu. Przerabialem to z chińskim szkłem nawet dodawali pędzel i silikon do wypełnienia. Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Sierpień 2017 przez Natan Nie cytujemy poprzedzającego posta w całości - stosujemy @up lub @wspomnij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacabad 3 #152 Napisano 12 Lipiec 2017 Czyli nie ma na rynku w miarę dobrze dopasowanego szkła do Mate 9 na rynku , zostaje tylko folia . Powiem szczerze że kupiłem folie na tył Mate od 3MK i spełnia swoje zadanie w 100 procentach , ładnie sie prezentuje naklejanie banalnie proste , są dwa rodzaje tej foli na tył , tania nie jest ale tutaj sie przyłożyli do niej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unguided1989 9 #153 Napisano 26 Lipiec 2017 Dla mnie oryginalny flip cover Huawei czarny, szary jest super. I do tego folia na plecki i dobra folia lub szkło na ekran. Telefon super wygląda w tym etui, nie jak portfel czy kabura na magazynki do czterdziestki piątki. Do tego lekko zmodyfikowany motyw z czarnym tłem do flip Cover. I w zamkniętym etui przez obudowę matową widać tylko godzinę i datę. Super! Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Używałem telefonu bez folii i flip cover oryginalny mi porysował wyświetlacz cały, telefon mam dwa miesiące i dużo rys, pokrywa jest twarda i rysuje telefon....:/Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slukrzy12 6 #154 Napisano 26 Sierpień 2017 Dla mnie oryginalny flip cover Huawei czarny, szary jest super. I do tego folia na plecki i dobra folia lub szkło na ekran. Telefon super wygląda w tym etui, nie jak portfel czy kabura na magazynki do czterdziestki piątki. Do tego lekko zmodyfikowany motyw z czarnym tłem do flip Cover. I w zamkniętym etui przez obudowę matową widać tylko godzinę i datę. Super! Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Można prosić o jakieś foto telefonu w tym etui. Jak po takim czasie się o sprawuje? Wysłane z mojego LON-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zietek.norbert 10 #155 Napisano 30 Sierpień 2017 Kolega ma rację. Pokrywa rysuje ekran bo jest twarda. Jedno ziarenko piasku między klapką a ekranem i masakra gotowa. Dlatego odrazu nadmieniłem iż szkło jest konieczne na ekran. Również jeśli owe ziarenko piasku podejdzie między plecki a futerał to będziemy mieli zmyślny grawer na obudowie. Dltego o folii na plecki też pisałem. Foto wrzuce jurto bo nie mam teraz jak zrobić.Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość A jeśli koledze porysowało ekran a ma gwarancję to bez paniki. Jest sposób na bymianę ekranu na nowy na gwarancji. Ja już dwa razy wymieniałem. Raz płaciłem bo go ztrzaskałem kluczami. Drugi raz porysowałem głupim rysikiem. Tym razem nie płaciłem :-) zrobili na poczekaniu w godzinkę. Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka dodana zawartość Jak coś pisze na privWysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Lenart 0 #156 Napisano 7 Listopad 2017 9miesiąc i nic sie nie dzieje od wymian obudowy trochę się poszczepila na bokach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stasioo 0 #157 Napisano 7 Grudzień 2017 (edytowane) Ja na co dzień używam etui Tudia Merge. Jako, że jestem ogromnym fanem Spigena Neo Hybrid, a na Mate 9 nie występuje zaryzykowałem właśnie Tudie. Jestem bardzo zadowolony, wykonanie duuużo lepsze niż Spigen. Poprzednio miałem Galaxy S7 i pewnie po miesiącu plastikowa ramka zaczęła się przecierać. Tu całość szkieletu jest silikonowa, jedynie plecki są z materiału jakiegoś twardszego. W Spigenie miałem problem z zasysaniem kurzu i drobinek miedzy plecki a etui, tutaj ten problem nie występuje. Przód wystaje troszeczkę ponad ekran więc nie ma problemu z kładzeniem Mate'a na ekranie. Edytowane 7 Grudzień 2017 przez Stasioo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sabes 7 #158 Napisano 13 Grudzień 2017 Ja natomiast używam przeważnie do każdego telefonu spigena ultra hybrid,ale niestety do tego telefonu nie mogłem nigdzie dostać tego etui więc zakupiłem również ringke fusion smoke black i jestem bardzo zadowolony. A tak na marginesie spigen chyba tylko jeden model etui ma do Mate. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NCR 108 #159 Napisano 12 Luty 2018 (edytowane) Polecam to: http://allegro.pl/etui-futeral-ipaky-hybrid-huawei-mate-9-szklo-i6657962854.html Idealnie spasowane, nie pogrubia i wygląda świetnie Edytowane 12 Luty 2018 przez NCR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RAndeZ 0 #160 Napisano 12 Marzec 2018 Polecam to: http://allegro.pl/etui-futeral-ipaky-hybrid-huawei-mate-9-szklo-i6657962854.html Idealnie spasowane, nie pogrubia i wygląda świetnie Ja mam ringke który zawsze uważam za najlepszy, mam też delikatniejszy nillkin frosted, który jest może nieco zgrabniejszy ale nie ma takiej ochrony. Coś za coś.Wysłane z mojego MHA-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach