pablo_2028 Na poczatku Chcialbym sie przedstawic:)jestem Paweł i posiadam spv e650 i nadszedl czas na nowe htc:)Tak wiec chce kupic htc magic w kolorze bialym lecz zastanawia mnie tylko jedno czy pozniej obudowa nie zrobi sie zolta;/to ze nabiera kolorow np. z jeansow to wiem tylko jak z tym zolknieciem???moze ktos odpowie na to pytanie kto juz posiada dluzszy okres taki o to model:)z gory dziekuje za wypowiedzi.
bartek43 Odkąd jestem na tym forum, jeszcze nie spotkałem się z tym że biała obudowa magica żółknie. Wybierz tę która bardziej ci się podoba.
pablo_2028 a co sadzisz po tych zdjeciach??czyzby jakosc zdjec tak robila ze wyglada jak zzolkniety?? http://www.allegro.pl/item976230781_bialy_htc_magic_full_zestaw_gdansk_okazja.html
bartek43 Calekim mozliwe ze wina jakosci zdjecia, ale duzo zalezy od tego czy ty bedziesz o niego dbal i nosil go w pokrowcu
Devonaire 7 miesiecy uzytkowania i kolor bialy jest nadal identyczny. W kilku miejscach jedynie odprysniecia lakieru (spadl na glebe ) 🙂
pablo_2028 tak czy tak etui to bedzie obowiazek tylko nie chce sie pozniej rozczarowac gdyby miala zzolknac bo jesli ma takie cos nastapic to bede musial kupic czarna choc biala jest piekna.
sledz Nie wiem, pewnie się mylę (jeśli tak to niech ktoś mnie poprawi) ale czy białe magiki to nie są wersje 32B? Tak z ciekawości się pytam. A co do koloru to też nie spotkałem się z tym żeby ktoś skarżył się na to że obudowa mu się żółta zrobiła Sent from my HTC Magic using Tapatalk
Krzysiec Nie wiem, pewnie się mylę (jeśli tak to niech ktoś mnie poprawi) ale czy białe magiki to nie są wersje 32B? Tak z ciekawości się pytam. A co do koloru to też nie spotkałem się z tym żeby ktoś skarżył się na to że obudowa mu się żółta zrobiła Sent from my HTC Magic using Tapatalk Owszem białe w 99% procentach dostpenych w obiegu w polsce to egzemplarze z Vodafone z płytą główną 32B (oczywiscie są na swiecie białe 32A, ale dorwac je jest niezwykle trudno), a 32B - czyli z mniejszą iloscią RAMu. Ale autor chyba zdaje sobie z tego sprawe 😉 . A jesli nie to juz sobie zdaje, a przynajnej powinien. Ale z racji tytułu tematu tutaj o tym nikt dyskutowac nie bedzie 😉 Bo sa od tego na FORUM inne tematy 🙂 Takze pozostajemy w sferze problemu "żółknięcia" białej obudowy 😉
sledz Mam nadzieję że wcześniej nie odbiegłem za daleko od tematu. Przypomniało mi się że kiedyś oglądałem filmy na YT gdzie jeden koles robił poradniki dla użytkowników magika. Miał on właśnie białego i tak się wydawało że już trochę go ma. Na filmach jego telefon nie wyglądał na żółty;-) Adresu do filmów nie pamiętam ani tego jak to znalazłem, myślę że wystarczy choć trochę dbać o telefon i będzie ok, plastik jest raczej dobrej jakości sądząc po tym jaki jest w wersji czarnej Sent from my HTC Magic using Tapatalk
Krzysiec Trzeba dodac ze obudowa Magica pokryta jest jakby lakeirkową powłoką 😉 To nie HERO ktory jest matowy i łapie przbarwienia. Tutaj raczej to nie wystepuje ze wzgledu własnie na te powłokę ktora błyszczy sie jak psu wiadome co 😉 . Aczkolwiek ostatecznie musi wypowiedziec sie uzytkownik ktory ma Magika 32B 😉