Skocz do zawartości

Wykryliśmy, że używasz AdBlocka  :emo_im_sad:

Proszę, dodaj nas do wyjątków:) Wyświetlamy jedynie ładne, idealnie dopasowane reklamy - żadnych wyskakujących okienek czy wideo! Reklamy to jedyne źródło utrzymania naszej społeczności.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się jak to zrobić. Dziękujemy!

Dobrze znasz WordPressa? Czytaj więcej.. ×
Nabór na moderatora - Sony Czytaj więcej.. ×
bercik1121

Z3 compact , nie uruchamia się

    Rekomendowane odpowiedzi

    Witam , dziś przy przeglądaniu internetu na xperii , telefon się wyłączył po czym włączył - wyświetlił się napis sony i znowu wyłączył .. i tak w kółko aż do teraz... próbowałem naprawić system PC companion - nic nie pomogło ... flashtoolem - to samo.. co można jeszcze zrobić ? bo nie mam pojęcia , dodam że telefon się nie ładuje - no może momentami jak się załączy to pare sec ładuje a później nie ... 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    adek89

    Jak robisz Flash to jaki masz błąd?

    Wysyłane z Compacta za pomocą Tapatalk 2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    flash przechodzi , wszystko niby ok , a tel caly czas restartuje sie po wyswietleniu loga sony , podobnie jak podlacze ladowarke , sam sie wl - logo sony i sie restartuje

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    patrikos23

    wygląda to na walniętą płyte główną. skoro naprawa w xperia companion i flashtool nie pomagają to tu leży pewnie wina. Wg mnie czeka cię naprawa. Jak masz gwarancję to ślij i niech naprawią.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    patrikos23

    jakby to była wina oprogramowania to flashtool by postawił telefon na nogi. Zapytam tylko dla pewności-robiłem wipe podczas wgrywania romu flashtoolem? To te dwa ptaszki przy opcji wipe? Jak nie spróbuj jeszcze w ten sposób

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Próbowałem z wipe i bez ... i caly czas to samo... 

    dodana zawartość

    Wyciągnąłem jeszcze z ciekawości baterie , sprawdzic czy to czasem nie ona , jak podepne tel bez baterii to chwile świeci czerwona dioda ladowania po czym gaśnie przez chwile i znowu się zaświeca 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    ct65

    @bercik1121 przy wgrywaniu flashtoolem oprócz wipe spróbuj jeszcze reset customizacji. 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    adek89

    Zbieraj kasę na nowy telefon... Skoro żadna opcja żaden z programów to już nie pomożemy nic. Chyba ze znajdziesz inna baterie dla testów.

    Wysyłane z Compacta za pomocą Tapatalk 2

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    ×