@bani42 mozna dojsc do wniosku ze lepiej nie wychdzic z domu....
ale moj nosnik ktory mam w tel jest bardziej bezpieczny niz ten ktory jest wirtualny a firma ktora swiadczy uslugi ma do niego wgląd zgodnie z umową, oczywiscie nikt nie musi tych danych przegladac ale wystarczy ze sluzby zainteresuja sie daną osoba, bardzo szybko beda mialy wglad w jego "chmurzane" dane
wiadac nie prowadzisz firmy ktora przynosi jakies tam zyski i od wielu czynników zalezy to jak duze one będą 😉
kazdy decyduje sam, mysle ze nie ma sensu ciągnąc tematu
@rafalutek nikogo jesli jestes nikim, gdy jednak znajdziesz sie kiedys w kregu podejrzanych to uwież mi ze zacznie interesować ich ile razy chodzisz do kibla 😉
taki jest swiat, przerabałem pewne przypadku i stąd tak pisze, pewnie jestes młody i smiejesz sie, kiedys zrozumiesz 😉
rafalutek
ponoć wszystkie smartfony są na podgladzie i podsluchu
kolego kazdy o tym doskonale wie, tak samo kazdykto chce sobie przekazać informacje poufne wykorzysta metody które utrudnią lub całkowicie uniemozliwią pozyskanie jej 😉
i nikt normalny nie bedzie uzywał do tego tel komórkowego z numerem tel ogólnodostępnym i przypisanym do nazwiska 😛
nie chce wyjsc na jakiegos przestępce ale jak juz napisałem.... młodzi bogowie 😛....