Witam, sytuacja u mnie wygląda tak, że moja mama niespełna dwa lata temu wzięła umowę w play Formuła rodzinna, 3 numery z nielimitowanymi rozmowami do wszystkich sieci, darmowe smsy plus 10gb internetu z niepłatnymi pierwszymi 6 miesiącami. Po czasie doszło tak, że ja i siostra wzieliśmy dodatkowo nielimitowany internet w cenie 20zł na numer, plus mama wzięła babci też abonament i jakby dołożyła go do swojego rachunku. Na początku abonament wynosił 75zł po pierwszych 6 miesiącach plus za dopłatą ok. 100zł dostałem telefon Sony Xperia M2 Aqua.
Moje pytanie jest następujące:
Czy istnieje jakaś korzystna oferta, która pozwalałaby na te 4 numery mieć darmowe rozmowy, smsy plus na dwa numery (ja i siostra) nielimitowany internet. Plus w pakiecie jakiś telefon ew. z dopłatą 100-200zł jeśli wychodziłoby to korzystnie, lub jeśli można zaoszczędzić na koszcie abonamentu, to bez telefonu.
Przeszukałem tematy z ostatniego czasu jednak nie znalazłem odpowiedniej odpowiedzi, a starsze uważam, że już się przedawniły, biorąc pod uwagę to, że mamy teraz okres świąteczny i wydaje mi się, że jest dużo korzystnych ofert na ten czas. Pozdrawiam. 🙂