sieniu89 Witam, przymierzam się do zakupu uchwytu i ładowarki samochodowej dla HTC 10. Wypatrzyłem coś takiego (w zestawie uchwyt, ładowarka 10W i kabel microUSB)i do tego kabel USB-C zamiast microUSB z zestawu. Pytanie czy będzie to dobrze funkcjonować? Może znacie jakieś lepsze/tańsze zestawy pasujące pod HTC 10?
ravu Ja mam coś takiego, tyle że w środku jest ładowarka mikro a nie USB-C. Niestety. A tu trochę za wysoka cena. Na alledrogo kupiłem za 89zeta 😉Ravu by HTC
sieniu89 No właśnie musiałbym osobno dokupić kabel USB-C, tylko czy on będzie dobrze współpracował z tą ładowarką z zestawu... Ewentualnie osobno kupić ładowarkę z kablem pod HTC i do tego jakiś uniwersalny uchwyt..
grafi73 Cześć. Mam coś takiego i mi bardzo odpowiada : http://allegro.pl/iottie-vent-uchwyt-htc-one-m7-m8-m9-m10-a9-i5935327873.html Do telefonów HTC proponuję oryginalną ładowarkę i oryginalny kabel albo solidny zamiennik kabla. Na dłuższych trasach inne zestawy ładujące u mnie powodowały zawieszanie gps-u albo zwiechy telefonu albo restarty. Pamiętaj, że jeśli dużo jeździsz na podpiętym telefonie i dłuższe trasy to zdrowiej dla baterii będzie ją ładować zwykłą ładowarką (cc-c700 albo cc-600) a nie fast charge.
sieniu89 Właśnie przymierzam się do CC-C700 i do tego iOttie, ale zastanawiam się jeszcze którą wersję (kratka/CD/przyssawka)
grafi73 Podpowiem z autopsji. 1 kupiłem z przyssawką bardzo dobry ale potem okazało się, że szyba jest za daleko i trzeba się pochylać by obsłużyć telefon . Cd słucham więc odpadł i został w kratkę . Zamocowałem w kratce i ten jest ok. Tak jak piszę kwestia samochodu i rozplanowania jego wnętrza.