Zbigniew_Franiel Po hard resecie telefon się aktualizował mimo że lolipoop już był (nie wiem jaki) teraz jest 5.1.1 Od tego momentu nie działa klawisz ostatnich aplikacji, wyjmowałem baterie, wykonałem kolejny hard reset nic to nie dało, instalowałem launchery bo wyczytałem że pomaga i dalej nie ma poprawy, co mogę jeszcze zrobić?
bartekc00 @Zbigniew_Franiel Chodzi o custom rom - Ressurection Remix albo Cyanogen Mod - tak zakładam 😉 Jednakże napisz coś więcej o tym problemie. Nie próbowałeś jeszcze raz wgrać softu?
Zbigniew_Franiel Aktualizacja była samoczynna, kupiłem córce ten telefon i zrobiłem hard reset, po podłączeniu do wi-fi się zaktualizował i pojawił się ten problem
kamil79123 Ja bym się nie męczył i usunął ten syf od samsunga instalując oprogramowanie tworzone przez niezależnych developerów. A i przy okazji (o ile nie jest to usterka mechaniczna) przycisk zacznie działać.
Emilka_Ciszewska Cztery dni temu telefon wpadł mi do wody, po wysuszeniu działał jak zawsze. Wczoraj zaczął mi szwankować klawisz zaznaczony na zdjęciu ( czasem zadziałał, a czasem nie ). Dzisiaj już całkowicie nie działa. Czym jest to spowodowane? Da się to naprawić? Jeśli trzeba oddać do serwisu to ile wyniosłaby naprawa?