Witam!
Znajomej wczoraj spadł telefon, tak niefortunnie, że mimo pokrowca i szkła, wyświetlacz kompletnie nie działa, pomimo że szybka jest cała, nic nie widać oprócz kolorowego paska przez środek ekranu co jakiś czas.
Jest jakaś szansa, żeby odzyskać, przesłać dane z tego telefonu? Dodam, że tryb debugowania jest wyłączony. Czytałem sporo w necie, próbowałem różnymi programami ale bezskutecznie, wszystko opiera się na tym trybie włączonym....
Przychodzi mi jedynie do głowy zakup wyświetlacza i podmiana, tyle że mija się to trochę z celem, ponieważ, telefon nie będzie już użytkowany, zależy jedynie na odzyskaniu z niego tyle ile się da.
Po podłączeniu telefonu do kompa i wejściu w ,,Mój komputer" widać okno w ,,Urządzenia przenośne" po wejściu w nie status pamięci wygląda następująco: 2,90GB wolnych z 9,24GB, jednak w folderze takim jak DCIM nie ma praktycznie żadnych zdjęć, wie ktoś dlaczego?
Przekopiowałem wszystkie widoczne foldery z urządzenia na kompa, zajmują one jedynie 200MB a nie blisko 7GB tak jak powinny, czy przyczyną tego jest też tryb?
Bardzo proszę wszystkich, mających jakiekolwiek pomysły o pomoc.
Z góry dzięki!