siwyyy77 Czy w OP3 czytnik palucha, idzie wykorzystać przy otwieraniu aplikacji, np bankowych. jeśli tak to jak ? Bo obecnie tylko wykorzystuję do odblokowania fonu.
borys225 To zależy od aplikacji danego banku. W IKO PKOBP od niedawna można logować się za pomocą odcisku, ale zatwierdzić przelew można tylko pinem. Podobnie przy płaceniu telefonem - płatność powyżej 50 zł zatwierdza się pinem a nie odciskiem. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
[usunięty] Ja mam możliwość autoryzacji zakupów w Sklepie Play przez odcisk palca. Aplikacje bankowe także, PayPal chyba też obsługuje taką opcję.
adi1tysdz Mi w aplikacji mBanku nie działa, ale aplikacja obsługuje coś takiego. Wcześniej na Note4 nie było z tym problemu.Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
inzaghi89 adi1tysdz Mi w aplikacji mBanku nie działa, ale aplikacja obsługuje coś takiego. Wcześniej na Note4 nie było z tym problemu. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka Serio aplikacja mBanku coś takiego ma? Nie spotkałem się z taką opcją.S
Andaar @adi1tysdz Serio na Note 4 Ci działało odblokowywanie czytnikiem palca? Bo poddałem się po tym jak przeczytałem post z tamtego roku, że jedynie iPhony to wspierają (i byłem trochę zawiedziony, bo na iPhonie było przyjemniej i szybciej przyłożyć palec i już).
adi1tysdz @AndaarTak mi się przynajmniej wydaję, ale teraz zwątpiłem. Miałem go już jakiś czas temu. Później przesiadłem sięwłaśnie iphone i była ta funkcja. To jak tam działał ten czytnik to już inna kwestia 😃
adi1tysdz @AndaarSprawdzę to w święta na S6 dziewczyny i dam Ci znać, bo sam zacząłem się zastanawiać 😉
Andaar @adi1tysdz No to czekam (choć i tak powoli mnie android zaczyna drażnić, więc nie wiem czy dość długo jeszcze będę miał OnePlus 3 w swoich rękach) 😉
marcinz W aplikacji Millenium działa bez najmniejszego problemu. Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
shaka W ustawieniach Google Play można włączyć uwierzytelnianie zakupów przez czynnik palca. Nie każdy pewnie o tym wieOneplus 3