nina242 Witam, Chciałam zapytać czy w Waszym Edgu również są przekłamania kolorystyczne w diodzie? Moja dioda fioletowa świeci na niebiesko bardziej niż na fioletowo. W innych moich samsungach działało to bezbłędnie.....
dest @nina242 bylo juz to poruszane, jest jak napisałeś, zawsze mozna sprzedać i wrócić do innych samsungow ktore miałeś....
Spartan500 A jak świeci u was dioda na żółto ? U mnie po części świeci na żółto, a część na pomarańczowo, to normalne ?
dest @Wujgregor mało tego mi nie przeszkadza a nawet podoba się kolor diody w s7 😛 swieci ? swieci, nawet ma rozne kolory hihi
Charles_Bukowski Przy okazji, można gdzieś zmienić ustawienia diody? ustawienia kolorów, częstotliwość itd? Te kolory świecą chyba jak chcą, bo nie widzę zależności..
szajba98 @Charles_Bukowski nie można, widziałem w sklepie gogle programy do zmiany koloru diody ale nie testowałem z obawy o uszkodzenie
dest temat zmiany kolor diody również był omawiany, w systemie nie mozna ale uzywajac programow ktore to umozliwiają już tak np ten proponuje sprawdzić https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager np textra sms umozliwia zmiane koloru, whatsapp chyba tez jak pamietam