gregor1230 Od samego początku mnie denerwuje pisanie na s7 edge nie łapie często cyfry 1 zamiast tego wpisuje 2. Obsługa jedną prawą ręką. Wyczytałem że jest fix na ten problem tylko trzeba wejść w menu serwisowe : *#2663# Szkoda tylko że na moim s7 edge to menu się nie pokazuje. Ktoś ma może inny kod z tym samy menu?
silversideup U mnie, po wpisaniu tego kodu, uruchamia się coś takiego: Spoiler Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
bladeno1 @gregor1230 U mnie na S7 Edge jest to menu po wpisaniu *#2663#. dodana zawartość @silversideup To jest właśnie to menu 🙂
jeronimo @gregor1230 Czy nie masz czasem telefonu w etui na tył? Bo raczej nie jest to wina telefonu.
silversideup Forum po zmianach, link nie działa U mnie na S7 Edge jest to menu po wpisaniu *#2663#. dodana zawartość Forum po zmianach, link nie działa To jest właśnie to menu [emoji4] No tak, tylko gdzie tam kalibracja dotyku? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
jeronimo Panowie@bladeno1i @silversideupale czy wy nie siedzicie na Nougat 7.0 tak jak ja i ten kod działa. Kolega może siedzi na 6.0.1 i ten kod może u niego nie działać. Na Nougat 7.0 działa na 100%.
bladeno1 @jeronimo Nie. Siedzę teraz na 6.0.1 i ten kod, na tej wersji androida u mnie działa. Już na 5.0 działał w mojej S5. Być może kolega@gregor1230 posiada wgrane oprogramowanie, w którym te kody nie działają?
dest @gregor1230a moze uzywasz innego dialera ? np w exdialer kod nie działa ale juz na wbudowanym bez problemu
gregor1230 Nic wszystko stock. Tel jest z play nówka sztuka. Denerwowało mnie oprogramowanie play to jedynie debrand zrobiłem.
bladeno1 @gregor1230 Zrób może wipe data z Recovery i sprawdź jeszcze raz. Mam soft XEO i wszystkie kody dzialaja.
jeronimo @gregor1230 Sprawdź za pomoca apki "Phone info" w zakładce kody csc czy wszystko ci wyswietla związane z XEO, może tutaj jest przyczyna że nie czyta kodów serwisowych. A czyta inne kody serwisowe?