adidasgroup22 Witam. Proszę o pomoc miał ktoś może podobny problem bądź ma jakiś pomysł co z tym dalej zrobić ? Chodzi o to ze po podpieciu ładowarki dioda pomarańczowa u góry z lewej strony zamruga tylko na dosłownie ułamek sekundy i telefon w ogóle się nie ładuje... do dziś działał bez zarzutów. Próbowałem kilka ładowarek ciagle to samo. A przy wyłączonym telefonie dioda mruga non stop w bardzo szybkim tempie. Jeśli ma ktoś jakiś pomysł bardzo proszę o radę bo nie wiem co z rym fantem zrobić oddać na gwarancje? Czy może spróbować zresetować urządzenie ? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam
_tommy_ Wyłącz, włącz, wyłącz, podłącz ładowarkę. Nie pomoże to przywrócenie ustawień fabrycznych. Nie pomoże to serwis. Zawsze ładujesz oryginalną ładowarką?Często ładujesz telefon? Często zdarza się że masz wyładowaną baterię jak podłączasz telefon? Wejście USB nie jest luźne? Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
adidasgroup22 Po świętach zaniosę do serwisu pod komputerem ładuje normalnie a przez ładowarkę nie chce podłączałem dwie inne nadal to samo a moja ładowarka sprawna bo podłączałem pod nią router mobilny i ładuje bez problemu