Co prawda siedzę na z1 i existenz z LP, ale z ekranem blokady mam takie aplikacje:
- lockscreen.otp.1.0
- ustawienia ekranu blokady 2.0.A.0.43
Może i u Ciebie będą te same 🙂
Ja nie mogę wyczyścić danych aplikacji " lockscreen.otp", bo przycisk za to odpowiedzialny jest nieaktywny, a wyczyszczenie danych aplikacji " ustawienia ekranu blokady" nic mi nie pomogło. Jakieś rady i pomysły?
dawidcwikla1 Ja nie mogę wyczyścić danych aplikacji " lockscreen.otp", bo przycisk za to odpowiedzialny jest nieaktywny,
dawidcwikla1
Ja nie mogę wyczyścić danych aplikacji " lockscreen.otp", bo przycisk za to odpowiedzialny jest nieaktywny,
Jak masz roota, to skorzystaj z titanium backup, tam bez problemu da się usunąć dane aplikacji 🙂
Mam to samo Huawei P8 lite.Wysłane z mojego 8055 przy użyciu Tapatalka
Wylacz i wlacz telefon... czasami pomaga na wiele problemow:)
Wyłączenie i włączenie telefonu nic nie dało:(
A może zna ktoś jakąś fajną appkę, która zastąpiłaby tą systemową blokadę? Fajnie by było, gdybym mógł wybrać rodzaj blokady(PIN, hasło lubwzór).
Miałem podobny problem po aktualizacji. Pomogło przywrócenie ustawień fabrycznych.
Czyli bez factory-resetu się nie obejdzie?
Roota nie mam, bo telefon mam dopiero ok. 2 miesiące, i nie chcę stracić gwarancji.
.
Raczej nie. Zrób i będzie ok.
Zamiast przywracać ustawienia fabryczne wolalbym wrzucic soft prze flashtoola z zaznaczonymi wipe.
A może jest jakaś aplikacja, która zastąpiłaby systemowy mechanizm blokady ekranu?
Inny launcher wgrać ze sklepu play
Raczej nie launcher, a dowolny lockscreen. No chyba, że jakiś ma wbudowany ekran blokady, ale nic mi o tym nie wiadomo 😉
Ok. Zrobiłem ten factory-reset z poziomu Ustawień i jak na razie wszystko działa:)