klapen18 Koledzy co zrobić bo jak aktualizuję mi się pogoda to nie pokazuje aktualnej pozycji jak to było w p8 lite np jestem 25km od Inowrocławia a jak sprawdzę pogodę to zamiast mi pokazać na Sędzin to pokazuję już Inowrocław ma ktoś podobnie ??
klapen18 oryginalnej systemowej ale w p8 lite miałem normalnie wszystkie miejscowości co byłem nawet wioski
sabur Miałem we wrześniu podobna sytuacja i gdy pojechałem do pobliskiego miasta pokazywało pogodę z....Wrocławia czyli 400km dalej 😉 chyba samo się naprawiło Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
mozgu_pl Mam podobny problem, tyle że miasto się zgadza, ale nie wyświetla mi dzielnic, więc gdziekolwiek w Warszawie bym nie był, to wyświetla "Warszawa". Za cholerę nie wiem co zrobić, by wyświetlał bardziej szczegółowe info.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
dzidexx @mozgu_pl W-wa - zbyt małe miasto aby była prognoza dla każdej dzielnicy. Mylicie aplikację "pogoda" z "pokaż gdzie jestem". Spróbujcie zmienić w lokalizacji - bez gps, tylko bt i wifi, skanowanie włączone.
mozgu_pl @dzidexx - zbyt mało ma pojęcia widocznie, bo na innych telefonach pogoda wyświetla bardzo ładnie nazwy dzielnic. Dzielnic Warszawy. Nawet na Y5 II.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
pawel1710 A po co wam te nazwy dzielnic? Czy naprawdę myślicie, że pogoda na poszczególnych dzielnicach w granicach jednego miasta aż tak mocno się różni? No ale jeśli wam tak bardzo na tym zależy, to użyjcie po prostu innej aplikacji pogodowej z widżetem. Sam używam i polecam Transparent Clock & Weather , która np u mnie we Wrocławiu pokazuje dzielnice. 😉
pazikk żeby nie zakładać nowego tematu, jak usunać tą ikonkę w powiadomieniach w wyżej wymienionej aplikacji? pod jaką nazwą w ustawieniach się ona znajduje?
pawel1710 Ustawienia -> Ustawienia powiadomień i tam odhacz Powiadomienie o temperatury (tak dokładnie to brzmi, widocznie jest jakiś błąd w tłumaczeniu 😉