Skocz do zawartości
Skipper

Xperia Z2 MM + SW2 = brak zainstalowanych aplikacji na zegarku

    Rekomendowane odpowiedzi

    Skipper

    Hejka 

    Kieruje się z prośbą do Was bo mam mały problem.

    Mianowicie, mam Z2 na najnowszym MM(wersja prerooted) i wróciłem do SW2. 

    Zegarek jest podłączony przez zmodyfikowany SmartConnect i wszystko działa ok. Oprócz aplikacji. Mianowicie jak je zainstaluję na telefonie to nie wyświetlają mi się na zegarku...

    Udało mi się zmusić do działania jedynie Informer i SmartMote. Najbardziej mi zależy na tych aplikacjach: 

    https://play.google.....extension.call

    https://play.google....nsion.messaging

    https://play.google....sion.missedcall

    https://play.google....extension.gmail.

    Większość funkcji zastępuje mi Informer, ale nie daje wibracji jak ktoś dzwoni. Jedynie jak jest połączenie nie odebrane 

    Znacie jakiś sposób żeby po instalacji owe aplikacje pojawiły się na zegarku?

    Dodam, że próbowałem już wszystkiego. Od nadawania uprawnień po całkowite instalacje SC i restart zegarka. Zmiana systemu w telefonie na starszy nie wchodzi w grę 

    Z góry dzięki za każdą pomoc 

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Mam to samo tylko z Xiaomi Redmi Note 4 Pro. Myślałem, że to przez chiński telefon ale widzę, że też masz taki problem. Podłączyłem zegarek do mojej starej Xperii J i zegarek działa prawidłowo... Jakieś rozwiązania na ten problem? 

     

    W telefonie mam Andorida 6.0

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Ja mam w drugą stronę. Dubluje mi aplikacje. Mialem dwa te watch wormy czyli gierkę węża. Wlaczylem zeby nie pokazywal to mam dwa kalkulatory. I zauważyłem ze strasznie powod zaczal chodzic. Myśli nad kazda aplikacją.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Dnia 11.02.2017 o 18:34, pszczeli napisał:

    Mam to samo tylko z Xiaomi Redmi Note 4 Pro. Myślałem, że to przez chiński telefon ale widzę, że też masz taki problem. Podłączyłem zegarek do mojej starej Xperii J i zegarek działa prawidłowo... Jakieś rozwiązania na ten problem? 

     

    W telefonie mam Andorida 6.0

    Mam redmi note 4 i wszystko mi działa ale namęczyłem się sporo. Dziś właśnie to zrobiłem przed chwilą :)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    pikoko

    Ani restart zegarka i telefonu nic nie daje aplikacje nie są widoczne na zegarku chociaż wszystkie uprawnienia i autostart są przyznane.

    Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x